Po delavnici “Dialog s starši” (30. 5. 2012)

“Hvala za izjemno oz. »nenavadno« srčno in iskreno delavnico – delavnico, ki je to res bila. Čisto iskreno – se me je dotaknila na tistem (ne le mentalnem) nivoju, kjer je upanje da bo tudi kaj zares ostalo.”

“Zelo pozitivna izkušnja. Kljub predhodni tremi, razmišljanjih, da mogoče ta ne bi prišla (čeprav je bila želja po udeležitvi močna), sem vesela, da sem to premagala in od tukaj odšla »bogatejša«. Bilo je super!”

“Izmenjava izkušenj pomaga,
ni brez vrednosti, je draga,
sopotnik te – ali ne posluša,
situacijo rešiti poskuša,
kdor iskreno dušo odpre
in v dialogu resnico pove.”

“Super delavnica – konkretna, zanimiva. Izvedela sem ogromno novih stvari in res mi je bilo všeč, ker sta konkretni. To na večini predavanjih pogrešam. Tudi kot osebi sta mi všeč. Kar tako naprej!”

“Dobra izkušnja! Spoznal sem nekaj novih stvari, osmislil stara znanja. Predvsem pa dobil vpogled v lastno delo, v lastne odnose, ki jih dnevno vzpostavljam tako z otroki, starši in v osebnem življenju. Mogoče bi bilo dobro, da bi v prihodnje lahko vsak od nas že prej premislil o kakšnem primeru ter ga prinesel na delavnico!”

“Dober začetek! Po stari navadi si želim več sistematičnega uvoda. Debate pa so bile nadvse zanimive in spodbudne. Kar tako naprej!”

“Zelo prijetna delavnica, prijetni predavateljici in ostali udeleženci. Prepričana sem, da se bom spomnila na kakšen nasvet v »hudi« situaciji. Vsekakor bom delavnico priporočila kolegicam in kolegom.”

“Želela bi si malo bolj strukturirane delavnice in sistematične. Zelo dobri konkretni primeri in napotki!”

“Hvala za sproščeno, vzpodbudno in aktivno popoldne!”

Po delavnici “Vzpostavljanje avtoritete v razredu” (16. 5. 2012)

»Bilo mi je prijetno. Počutila sem se slišano. Dali ste mi priložnost na kakšne situacije pogledati z druge plati – z drugimi besedami. Všeč mi je bilo delo na primerih in to, da sem cel čas razmišljala o stvareh (ne spala) – bila aktivna. Zdi se mi, da na splošno ljudje tako več odnesemo. Vem, da je pri meni tako.«

»Pristna voditeljica delavnice, dinamičen potek, prilagojen udeležencem. Želel bi si malo več »podlage« in razlage temeljnih konceptov, vendar sem s potekom delavnice zelo zadovoljen. Se vidimo še kdaj!«

“Všeč mi je bilo, da ni bilo teoretiziranja in da so delavnice minile v sproščenem vzdušju.”

»Zelo mi je všeč, da je seminar potekal v obliki delavnice, da smo se srečali z veliko konkretnimi primeri in na ta način začutili, kako lahko izboljšamo svoje ravnanje. Hvala.«

»Zame je bilo pomembno, da sem ozavestila, kako se upiram pokazati lastno nemoč in ranljivost. Zelo pomembne pobude sem dobila od kolegov. Na tem moram delati še po delavnici. Hvala!«