Anita Arnuš

AnitaSem univ. dipl. socialna delavka, ki jo je poneslo v produktni marketing večje korporacije, kjer poskušam zadovoljiti potrebe naših strank z novimi produkti in storitvami. Svoje socialne veščine uporabljam pri delu s sodelavci, zunanjimi partnerji in seveda v krogu najbližjih.

Sem mamica dveh malčkov, športnica po duši. Diplomirala sem iz področja »usklajevanja dela in družine«, sedaj preverjam in pretvarjam teoretične ugotovitve v prakso. Z dnem, ko sem postala mama, sem dobila priložnost, da prevetrim miselne vzorce in »splošna« prepričanja o vzgoji najmlajših. Priložnost, da se pogledam v ogledalo ter sebi in otrokom odgovorim, kdo sem. Večji, ko so otroci, več vprašanj se poraja. Največ odgovorov, kako vzgojiti odgovornega posameznika, ki pozna svoje meje in spoštuje meje drugih, sem dobila pri FamilyLabu – zato sem se jim pridružila kot vodja seminarjev za starše po načelih Jesperja Juula. Opravljeno imam osnovno usposabljanje za mediatorja in sem članica Društva mediatorjev Slovenije.

Z veseljem svoje znanje in izkušnje podelim z vami na skupnih srečanjih – ker smo si lahko inspiracija in vzpodbuda, da je vzgoja (lahko) prijetna za vse, pa hkrati ne pozabimo nase in na partnerski odnos. Ker pa je naše delovanje v poslovnem okolju in zasebno življenje danes bolj prepleteno kot kdajkoli prej in se pogosto znajdemo v neskladju med prilagajanjem različnim pričakovanjem in našo individualnostjo, pripravljam svetovanja za podjetja na temo usklajevanja dela in družine, osebnih vrednot, odgovornosti v podjetjih in odnosne kompetence.

Preberi članek:

Postanite odgovorni za podjetje in svojo kariero