Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

EMPATIJA – ODNOS – DIALOG (dvodnevna konferenca za strok. delavce in starše)

26 januarja - 27 januarja

€80 – €210

Empatija je v zadnjih letih postala ena tistih modnih besed, ki jih radi izrekamo, ne da bi zares razumeli, kakšno idejo nosijo v sebi, še manj, kako naj v skladu z idejo živimo, vse pač v lažnem upanju, da naj bi že samo to prineslo čudežni preobrat. A ponavadi ne gre tako preprosto.

Zato smo pripravili konferenco za starše in strokovne delavce, kjer se bomo ukvarjali z empatijo na razne načine in z raznih plati. Kaj sploh je empatija? Od kod izhaja? Čemu je namenjena? Zakaj je dobra za človeka in človeštvo, tako posameznika kot družbo? Kako jo krepimo? Kako jo zatremo? Kako jo udejanjamo? Kako lahko pomagamo otrokom, da jo v teku odraščanja in šolanja razvijajo, namesto da bi trli semena, od koder klije? Kaj nam lahko prinese? Zakaj je tako zelo – in vse bolj – ključna?

Iskali bomo odgovore na prav takšna vprašanja, ponudili smernice za razmišljanje, pa tudi kopico praktičnih zamisli za razvijanje in krepitev empatije, tako pri sebi kot pri tistih, za katere skrbimo, naših otrocih, učencih, dijakih.

Kot govorci se bodo ekipi izkušenih Familylabovih sodelavk iz domačih logov tokrat pridružili tudi naši tuji mentorji Jesper Juul, Helle Jensen, Christine Ordnung in Dušanka Kosanović, vsi izjemni edukatorji in mednarodni strokovnjaki za obravnavana vprašanja in teme.

Pridite po vir navdiha, novo znanje in nove ideje!
Stare preprosto ne zadoščajo več.

> Več o konferenci, programu in kotizaciji
> Podrobnosti o vsebini predavanj in delavnic
> Več o knjigi Empatija – pot do sebe in do drugega

 

 

Podrobnosti

Začetek:
26 januarja
Konec:
27 januarja
Cena:
€80 – €210
Spletna stran:
http://familylab.si/laboratorij/za-vzgojno-izobrazevalne-in-socialno-varstvene-ustanove/empatija-odnos-dialog-2018/

Organizator

Familylab Slovenija
Telefon:
040 49 00 49

Prizorišče

OŠ Brezovica
Šolska ulica 15
Brezovica, 1351 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.os-brezovica.si/o-soli/