Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Familylabova spletna učilnica: SAMOSPOŠTOVANJE ALI KOLIKO SE IMAM RAD

12.11.2019 @ 20:00 - 21:30 CET

€18 – €25

Familylabova spletna učilnica:
SAMOSPOŠTOVANJE ALI KOLIKO SE IMAM RAD

Od razvoja otrokovega samospoštovanja je odvisno, koliko se bo imel rad. Kako mu ga lahko pomagamo razviti in kako to pozitivno vpliva tudi na nas?
Občutka samospoštovanja ne moremo podariti, lahko pa s pravo spodbudo poskrbimo, da ga otrok ali odrasel prične razvijati. Znamo spontano in odprto komunicirati, deliti podporo, zanimanje in sprejemanje? Ali zaradi lastnih in tujih vzorcev večkrat izrečemo ali zaslišimo grajo, nestrpnost in kritiko?
Vzgoja in skupno življenje sta vzajemen proces, in naše samospoštovanje je v veliki meri odvisno od tega, kaj lahko drug drugemu damo. V spletnem seminarju boste izvedeli, kako lahko spodbujate in podpirate svojega otroka, hkrati pa spoznavate tudi sebe in razvijate tudi svoje samospoštovanje.

Večerna spletna učilnica bo potekala v živo, tako da boste lahko sodelovali s svojimi mnenji in vprašanji. In to iz udobja vašega doma, potem ko boste spravili otroke spat. Če vam takrat ne bo uspelo, pa si boste predavanje lahko ogledali kasneje – na voljo bo še 14 dni.

Vodi: Urša Plešnar

Za seznam vseh spletnih seminarjev klikni tukaj.

Cena: 25 € 
na seminar

Popusti:
* Predprijavna cena do 2. novembra: 20 €
* Člani Familylabovega vzgojnega kluba: 18 €
* 4+1 bonus za prijavo na vseh pet seminarjev

Prijave in dodatne informacije: e-prijava

Podrobnosti

Datum:
12.11.2019
Čas:
20:00 - 21:30
Cena:
€18 – €25

Prizorišče

v udobju doma

Organizator

Familylab