Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Familylabova spletna učilnica: KAKO REČEŠ NE BREZ SLABE VESTI – o postavljanju mej

14.11.2019 @ 20:00 - 21:30 CET

€18 – €25

Familylabova spletna učilnica:
KAKO REČEŠ NE BREZ SLABE VESTI – o postavljanju mej

Kdaj in čému reči ne? Dejstvo je, da za izrekanje ne ni pravila. Odločilno za kakovost naših razmerij je, da se naučimo drugim reči ne, in enako pomembno je, da se sebi naučimo reči ja. Najboljši in najbolj ljubeč ne je tisti ne, ki ga izrečemo, kadar z njim pritrjujemo svojim mejam, vrednotam in željam. Ni pomembno, čému rečemo ne in kako pogosto, temveč je pomembno, zakaj in kako to rečemo. Iz pravih razlogov in predvsem – brez slabe vesti!
Če kot starši nenehno dopuščamo otroku (oz. komurkoli), da prestopa naše meje, nas starševstvo (oz. katerikoli odnos) izčrpava, otrok pa se počuti krivega za našo izčrpanost. Če pa v odnosu upoštevamo tudi svoje potrebe, meje, čustva, občutke, prepričanja itn. otroku nudimo tisto, kar je najpomembnejše, to pa je starševsko vodstvo. Dajemo mu neposreden zgled, kako bivati s soljudmi, izražati lastne meje in želje ter mu s tem dajemo najboljši manevrski prostor za razvoj empatije, samospoštovanja in socialnih veščin.

Večerna spletna učilnica bo potekala v živo, tako da boste lahko sodelovali s svojimi mnenji in vprašanji. In to iz udobja vašega doma, potem ko boste spravili otroke spat. Če vam takrat ne bo uspelo, pa si boste predavanje lahko ogledali kasneje – na voljo bo še 14 dni.

Vodi: Ivana Gradišnik

Za seznam vseh spletnih seminarjev klikni tukaj.

Cena: 25 € 
na seminar

Popusti:
* Predprijavna cena do 2. novembra: 20 €
* Člani Familylabovega vzgojnega kluba: 18 €
* 4+1 bonus za prijavo na vseh pet seminarjev

Prijave in dodatne informacije: e-prijava

Podrobnosti

Datum:
14.11.2019
Čas:
20:00 - 21:30
Cena:
€18 – €25

Prizorišče

v udobju doma

Organizator

Familylab