Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

FAMILYLABOVO TEMELJNO USPOSABLJANJE – predstavitev izobraževanja – DOGODEK V OKVIRU TVU 2019

29.05.2019 @ 19:00 - 20:00 CEST

BREZPLAČNO

Familylabovo temeljno usposabljanje – predstavitev izobraževanja

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. V okviru Tedna vseživljenjskega učenja (TVU) bomo ogranizirali predstavitev FAMILYLABOVEGA TEMELJNEGA USPOSABLJANJA.

Predstavitev usposabljanja je namenjena vsem, ki jih zanima postati sodelavec ali sodelovati pod okriljem Familylab Slovenija, tako strokovnim delavcem različnih profilov (vzgojitelji in vzgojiteljice, psihologi in psihologinje, pedagogi in pedagoginje vseh podzvrsti, pedopsihiatri, socialni delavci, družinski svetovalci in terapevti ter osebe iz drugih poklicev, ki so vsak dan v stiku z odraslimi in otroki), pa tudi staršem – laikom, ki bi se radi pridužili Familylabovi mreži sodelavcev.

Vodja Familylab Slovenija bo predstavila namen, potek in način ter cilje temeljnega usposabljanja za bodoče sodelavce in člane laično-strokovne mreže slovenskega Familylaba. Nekaj podrobnosti o izobraževanju, ki bo potekalo v dveh modulih januarja in aprila 2020) si lahko preberete tule.

Zaželjene prijave na info@familylab.si.

Vodi: Ivana Gradišnik
Kje? V prostorih Familylaba, Zaloška 54, Ljubljana (nasproti tržnice Moste)

 

Podrobnosti

Datum:
29.05.2019
Čas:
19:00 - 20:00
Cena:
BREZPLAČNO

Organizator

Familylab Slovenija
Telefon:
040 49 00 49

Prizorišče

Familylabova učilnica
Zaloška 54
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map