Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

FL spletna učilnica: ŽIVLJENJE S KOMPETENTNIM OTROKOM

13.11.2018 @ 21:00 - 22:30 CET

Familylabova spletna učilnicaŽivljenje s kompetentnim otrokom (od rojstva do šole)

Image result for child dressingV torek, 13. novembra od 21:00 do 22:30
Vodi: Urša Plešnar

Otroci ne potrebujejo neprestane pozornosti, hvale in vzgajanja. Potrebujejo pa biti uzrti in sprejeti kot kompetentno človeško bitje. Že od rojstva dalje razvijejo sposobnost za socialne stike, sprejemanje osebne odgovornosti, ter opažanje svojih mej in potreb. Ne morejo pa mej braniti in zadovoljevati potreb. Otroci se rodijo kompetentni, to pa nikakor ne pomeni, da vse vejo, znajo ali zmorejo!

Pogovarjali se bomo o tem, kako lahko v družini z majhnimi otroki upoštevamo enakovrednost družinskih članov in razvijamo osebno odgovornost. Kako pomembni so pri tem avtentični odnosi in spoštovanje integritete družinskih članov. Kako otroka že od rojstva lahko uzremo in upoštevamo, ter tako postavimo temelje za razvoj zdravega samospoštovanja.

 

Večerna spletna učilnica bo potekala v živo, tako da boste lahko sodelovali s svojimi mnenji in vprašanji. In to iz udobja vašega doma, potem ko boste spravili otroke spat. Če vam takrat ne bo uspelo, pa si boste predavanje lahko ogledali kasneje – na voljo bo še 10 dni.

Za seznam vseh spletnih seminarjev klikni tukaj.

Cena: 25 € 
na seminar

Popusti:
* Predprijavna cena do 25. oktobra: 20 €
* Člani Familylabovega vzgojnega kluba: 18 €
* 4+1 bonus za prijavo na vseh pet seminarjev

Prijave in dodatne informacije: e-prijava

Podrobnosti

Datum:
13.11.2018
Čas:
21:00 - 22:30