Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Inspirativni seminar: KAKO SPODBUDITI DOBRE ODNOSE MED SOROJENCI?

26 marca @ 17:00 - 20:00 CET

€45 – €60

ODPOVEDANO – Ispirativni seminar: KAKO SPODBUDITI DOBRE ODNOSE MED SOROJENCI?

Imate dovolj prepirov, ljubosumja in spotikanja med lastnimi otroki? Bi želeli v lastni družini občutiti razumevanje in bližino med sorojenci? Uživati ob pogledu nanje, ko se vsaj prenašajo, če že ne uživajo v družbi drug drugega? Harmonični odnosi med sorojenci  pogosto niso videti najbolj umirjeni in tihi, niso kot kičaste fotografije na spletu. Starši z več otroki to že vemo. Seveda pa lahko storimo mnogo, da se bodo naši otroci dobro poznali, spoštovali drug drugega, se podpirali med seboj ter ustvarili svoj svet sorojencev. Svet, ki bo ostal poln bližine tudi, ko bodo odrasli in živeli svoja življenja.

Na predavanju bomo spoznali pet čeri, ki kljub dobrim namenom povzročijo med otroki ljubosumje in razdor,  ter drugih pet poti, ki bodi med našimi (dvema, tremi …) otroki omogočili občutek plemena, ki mu lahko  pripadaš, čeprav ni vedno vse po tvoje.

Triurni inspirativni seminar za starše in strokovne delavce bo vodila Darja Barborič Vesel, zaposlena na osnovni šoli kot učiteljica dodatne strokovne pomoči in podaljšanega bivanja.

Kotizacija:
45 € – predprijave do 16.3. 2019
60 € – redna cena po 16. 3. 2019
90 € – cena za par
35 € – cena za člane FL vzgojnega kluba

Za člane Familylabovega vzgojnega kluba velja nižja cena vse do dneva seminarja.
Prijava veljavna ob vplačilu kotizacije. Udeležba omejena na max. 15. Prijave in dodatne informacije na info@familylab.si.

Podrobnosti

Datum:
26 marca
Čas:
17:00 - 20:00
Cena:
€45 – €60

Organizator

Familylab

Prizorišče

Familylabova učilnica
Zaloška 54
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map