Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Video večer: DRUŽBENA IN OSEBNA ODGOVORNOST (J. Juul, Ivana G.)

06.02.2019 @ 19:00 - 21:00 CET

€6

Problemkanje: DRUŽBENA IN OSEBNA ODGOVORNOST

Familylab Slovenija in Družinski center Mala ulica uvajamo novo serijo sredinih večerov, ki so kombinacija video večera, podporne skupine in starševskega coachinga. Potekali bodo vsako sredo, ob 19h, od 9. januarja do 6. februarja 2019, v prostorih družinskega centra.

Za uvod v temo večera si bomo vsakič ogledali eno od predavanj Jesperja Juula, sledil pa bo pogovor, ki ga bo vodila Ivana Gradišnik, vodja Familylaba. Predvsem je to priložnost, da pridete na dan s svojimi primeri in življenjskimi situacijami, o katerih bi radi kaj konkretno vprašali in poiskali odgovore na svoje dileme.


 

Na petem srečanju, ki bo 6. februarja, si bomo ogledali Jesperjevo predavanje z naslovom “DRUŽBENA IN OSEBNA ODGOVORNOST”.

Predavanje je del serije, kjer se Jesper posveti temeljnim vrednotam in načelom ter nekaterim bistvenim poudarkom iz sveta medosebnih odnosov in družinske dinamike. V sklopu sredinih večerov si bomo ogledali celotno serijo v petih delih.

Tokratni posnetek traja 70 minut, podnapisov ni, po projekciji sledi še delavnica.

 

O vsebini tokratnega predavanja:

Poleg integritete in zdravega samospoštovanja predstavlja osebna odgovornost tretji temelj zdrave osebnosti. Otroci so jo zmožni na nekaterih področjih prevzemati že zelo zgodaj, vendar jim jo starši pogosto jemljemo.

Juul razloži njen pomen za to, da je otrok zmožen v poplavi destruktivnih zunanjih vplivov postaviti meje in ohraniti integriteto. Poudari tudi potrebo, da starši prevzamemo svojo osebno odgovornost v dobro vse družine. Pokaže nam načine, kako lahko starši otrokom predajamo oz. pomagamo prevzeti osebno odgovornost in nas usmeri, kako ravnati v destruktivnih konfliktih z otroki.


Vodi: Ivana Gradišnik
Kje? V prostorih DC Mala ulica, Prečna ulica 7, 1000 Ljubljana
Vstopnina: 6 €

Prijave: http://tinyurl.com/familylab

Celoten program Familylabovih starševskih večerov najdete tule.

Podrobnosti

Datum:
06.02.2019
Čas:
19:00 - 21:00
Cena:
€6

Organizator

Familylab

Prizorišče

DC Mala ulica
Prečna 7
Ljubljana, 1000
+ Google Map