Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

FL spletna učilnica: ŽIVETI Z VISOKO OBČUTLJIVIM OTROKOM

06.11.2018 @ 21:00 - 22:30 CET

€18 – €25

Familylabova spletna učilnica: Živeti z visoko občutljivim otrokom

V torek, 6. novembra 2018 od 21:00 do 22:30
Vodi: Erika Plevel

Vsak peti otrok ima nadpovprečno občutljiv živčni sistem, ki zazna in procesira več dražljajev iz okolja. Takšni visoko občutljivi otroci so nagnjeni k razdraženosti in izčrpanosti – preprosto zato, ker je zaradi značilnosti njihovega živčnega sistema potrebno dosti manj dražljajev, da se počutijo tako.

Na seminarju se boste lahko podrobneje poučili o tem, kaj pomeni biti visoko občutljiv. Kdo so visoko občutljivi otroci in kako živeti z njimi? Kako jim pomagati v njihovi preobčutljivosti in kako prepoznati njihovo dragocenost? Ali pa so to morda le preveč razvajeni otroci, ki potrebujejo bolj jasne meje? Kako postaviti mejo, ko veš, da tvegaš otrokov izbruh? Kako kot starši poskrbeti zase, ko se počutimo nemočne, utrujene, nesposobne ter se nam zdi, da ti otroci od nas zahtevajo preveč, da nikoli ni dovolj, kar je še bolj naporno, če smo tudi sami visoko občutljivi.

 

Večerna spletna učilnica bo potekala v živo, tako da boste lahko sodelovali s svojimi mnenji in vprašanji. In to iz udobja vašega doma, potem ko boste spravili otroke spat. Če vam takrat ne bo uspelo, pa si boste predavanje lahko ogledali kasneje – na voljo bo še 10 dni.

Za seznam vseh spletnih seminarjev klikni tukaj.

Cena: 25 € 
na seminar

Popusti:
* Predprijavna cena do 25. oktobra: 20 €
* Člani Familylabovega vzgojnega kluba: 18 €
* 4+1 bonus za prijavo na vseh pet seminarjev

Prijave in dodatne informacije: e-prijava

 

Podrobnosti

Datum:
06.11.2018
Čas:
21:00 - 22:30
Cena:
€18 – €25
Dogodek Tags:
, ,

Prizorišče

v udobju doma

Organizator

Familylab Slovenija
Telefon:
040 49 00 49