Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Zakaj in kako si v sodobnem svetu lahko pomagamo s čuječnostjo? – DOGODEK V OKVIRU TVU 2019

15 maja @ 17:00 - 19:00 CEST

BREZPLAČNO

ZAKAJ IN KAKO SI V SODOBNEM SVETU LAHKO POMAGAMO S ČUJEČNOSTJO?

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. V okviru Tedna vseživljenjskega učenja (TVU) prirejamo 2 urno delvanico z naslovom “Zakaj in kako si v sodobnem svetu lahko pomagamo s čuječnostjo?” – udeležba je brezplačna!

Sodobni svet nas peha v različne stiske, ki niso toliko materialne, so pa eksistencialne. Tehnološko razvito multimedijsko okolje, v katerem v virtualnem svetu ni več mej in je realnost manj privlačna od virtualnega sveta, je za nas izredno naporno. Najbolj izpostavljeni so ljudje v tistih dejavnostih, kjer je podatkov veliko, se spreminjajo in je uporaba podatkov ključna za pričakovani izid, hkrati pa ljudje ob tem nimajo osebne in niti ustrezne informacijske podpore. Ta podpora zlasti umanjka pri neposrednem stiku z ljudmi, ko je od nas samih v določenem hipu odvisno, kako bomo reagirali. Način našega reagiranja je zelo povezan s tem, kako smo čuječi v danem trenutku. Če se tega nismo uspeli naučiti v otroštvu, se tega še vedno lahko priučimo v odrasli dobi. Zato vas vabimo na teoretično-praktični prikaz čuječnosti.

Dogodek je namenjen predvsem odraslim, ki v življenju sprejemajo težke odločitve, se počutijo preobremenjene, pri svojem delu potrebujejo daljšo pozornost in podobno.

Udeležba je omejena. Prijave zbiramo na info@familylab.si.

Vodi: Ksenija Zor, telefon: 041 865 677
Ostali sodelujoči: Tina Bregant
Kje: Zaloška 54 (pritličje, VGC Skupna točka)

Podrobnosti

Datum:
15 maja
Čas:
17:00 - 19:00
Cena:
BREZPLAČNO

Organizator

Familylab

Prizorišče

VGC SKUPNA TOČKA – ZPM Moste Polje
Zaloška 54
Ljubljana, 1000
+ Google Map
Spletna stran:
https://www.zpmmoste.net/vecgeneracijski-center-skupna-tocka/