U
M

Skupina za starše: ŽIVLJENJE Z NAJSTNIKOM

20.04.2023 - 01.06.2023

}19:00 - 21:00
Zaloška 54, Ljubljana

Naši otroci se nam ob vstopu v najstništvo vedno bolj izmikajo. S svojim vedenjem, ki nam pogosto ni všeč, nam sporočajo, naj še globlje pogledamo sami vase ter razmislimo o svojih vzgibih in ravnanju, če želimo z njimi ohraniti oz. na novo vzpostaviti pristen, podporen in obojestransko spoštljiv odnos. Težijo k samostojnosti, a nas še vedno potrebujejo, le na drugačen način kot prej.

V starševski skupini bomo vsak pri sebi ozaveščali svojo vlogo v dinamiki odnosa z otrokom, svoja prepričanja, meje in vrednote, povezane z vodenjem otrok, ter izmenjevali izkušnje. Raziskovali bomo, ali in kako lahko ravnamo drugače, da bo bolj v korist nam in otroku. Spoznavali bomo, kako v konkretnih družinskih situacijah prevzemati odgovornost zase in svoje vedenje ter otroku prepuščati njegovo, kako varovati svojo in otrokovo integriteto ter razvijati svojo avtentičnost. Urili se bomo v empatiji, osebni govorici in enakovrednem dialogu.

Skozi pogovor, samorefleksijo, izkustvene vaje in predavateljske vložke se bomo poglobili v relevantne teme, izhajajoče iz primerov udeležencev. Drug drugemu bomo pri tem ogledalo, navdih in podpora.

Skupina pod vodstvom Barbare Brinovec Pribaković se bo srečevala v živo, in sicer: 20. 4., 26. 4., 4. 5., 16. 5. (torek!), 25. 5. in 1. 6. 2023, v prostorih Familylaba na Zaloški v Ljubljani.
Skupina je zaprtega tipa in sprejme največ 8 članov.

Toplo vabljeni!

Predavatelji

h

Barbara Brinovec Pribakovič

Diplomirana psihologinja, ki v okviru Familylaba predava, svetuje ter vodi starševske večere in skupine za starše najstnikov.
Je mama treh najstnikov.

Dodatne informacije

Datum:20.04.2023 - 01.06.2023
}Ura:19:00 - 21:00
Lokacija:Zaloška 54, Ljubljana

Kotizacija

Redna cena: 210 €
(možnost plačila v 2 obrokih)

Popusti:
– cena za člane Familylabovega vzgojnega kluba: 150 €

Prijava na dogodek

Skupina za starše: ŽIVLJENJE Z NAJSTNIKOM

210,00 z DDV

Ni na zalogi

Če ste član Familylab kluba se najprej prijavite in kupite vstopnico po nižji ceni.

Prijava na dogodek