Familylabov vzgojni klub

 

Lepo je biti mama ali oče! Posebej, ko te nekdo pri tem podpira, ti pomaga in te razume. Morda kdaj usmeri, potolaži in pove, da zaupa vate, da zmoreš. Nič drugače ni, če z otroki delaš kot vzgojiteljica ali učiteljica.

Včasih pa je tudi težko. Ali osamljeno.

Moder pregovor pravi, da je za vzgojo otroka potrebna cela vas. Ker pa so se časi spremenili in smo tako v starševski kot učiteljski vlogi dostikrat in preveč sami, smo se pri Familylabu odločili, da priskočimo na pomoč.

Ustvarili smo ‘spletno vas’, virtualni/realni vzgojni klub, kjer si starši in strokovni delavci raznih profilov, ki delamo z družinami ali otroki, med sabo pomagamo, se spodbujamo in krepimo svoje starševske in odnosne kompetence. Se razvijamo in se učimo novih veščin, da lahko z ljubeznijo in odločnostjo vodimo svoje otroke, spoštljivo in z empatijo postavljamo meje, krepimo svojo odnosno kompetenco in iščemo rešitve, ki so spoštljive tako do otroka kot tudi do nas, odraslih. Obenem pa na tej poti osebnostno rastemo, saj se zavedamo in na lastni koži izkušamo, da so otroci naši največji in najbolj neposredni učitelji.

Kot člani kluba boste starši, učitelji in vzgojitelji deležni številnih stalnih ugodnosti pri Familylabovih seminarjih, predavanjih, delavnicah, knjigah in svetovanjih, imeli boste dostop do video posnetkov s kratkimi nasveti in še in še.

Poleg tega boste deležni tudi številnih uporabnih ugodnosti sorodnih ali komplementarnih organizacij, terapevtov raznih vrst in posameznikov, ki spreminjajo naš svet in prinašajo vanj upanje, da lahko delamo in živimo tudi drugače – bolje.

In nenazadnje – čaka vas tudi praktično darilce za dobrodošlico!

Familylabovci vas torej vabimo, da se nam pridružite in nam pomagate soustvarjati prihodnost, v kateri bodo otroci obravnavani resno, spoštljivo in z empatijo, ne da bi vse to odrekli – sebi.

slika4img_4058dsc00072img_1773

 

 

 

 

Letna članarina:
135 € ob plačilu v treh obrokih
115 € ob plačilu v enkratnem znesku

PAKET ZA STARŠE IN STROKOVNE DELAVCE

  • Stalen 10% popust na vse knjige (po izteku zakonsko določenega obdobja t.i. enotne cene)
  • Podaljšan popust na zgodnje prijave za vse seminarje za starše in strokovne seminarje (do dneva pred dogodkom)
  • 3+1 bonus za vse 3 in 4 urne seminarje
  • poseben dodatni popust za izbrane seminarje (3-4 urne in večdnevne) ter predavanja
  • 30% popust na do 3 svetovanja ali strokovne konsultacije letno
  • Dostop do ekskluzivne zaprte FB skupine s praktičnimi vajami, nasveti, članki in posnetki Familylabovih sodelavcev
  • Udeležba na internih spoznavno-izobraževalnih srečanjih članov kluba
  • Darilo ob vpisu: DVD s predavanjem J. Juula ali zbirka dveh esejev J. Juula ali strokovni učbenik Dialog s starši
  • Paket dobrodošlice s številnimi popusti in darili partnerjev (podrobnosti spodaj)

Ugodnosti, ki jih članom kluba zagotavlja Familylab, veljajo takoj (že na dan vpisa v klub). 
Ugodnosti, ki jih podarjajo naši klubski partnerji, so članom kluba na voljo od dneva prejema članske izkaznice in bonov. Člansko izkaznico in bone za ugodnosti naših partnerjev prejmete po pošti v roku 5 dni po prejemu plačila oz. prvega obroka. 

Vodja projekta: Sabina Adanič in Urša Plešnar
Dodatne informacije na info@familylab.si ali po telefonu na 040 49 00 49.
Prijave prek e-prijavnice tule.

PAKET ZA DOBRODOŠLICO – ugodnosti in darila klubskih partnerjev

 

 

 

Vsak član prejme gratis enoletno članarino za enega otroka v Kinodvorovem klubu Kinobalon.
Včlanitev v klub opravi na blagajni Kinodvora s člansko izkaznico Familylabovega vzgojnega kluba.

kinobalon

 

Kupon za 5 € popusta pri nakupu knjig nad 25 EUR.
Popust se aktivira na spletni strani www.didakta.si, v postopku naročila vpišete kodo kupona “FL17DIDAKTA”. Kupon je večkraten.

Člani kluba iz vrst pedagoških delavcev
prejmejo ogledni izvod Šolskih razgledov, strokovnoinformativnega časnika za vzgojo, izobraževanje, znanost in kulturo.
logo-ss karticeJanja Urbančič, ustanoviteljica FB skupine Sočutno starševstvo, podarja vsem članom kluba bon v vrednosti 5 € pri nakupu družinskih kartic Igrajmo se-spoznajmo se. 
tojeto-logotip2013 • Vsak član prejme bon za 10% popust ob nakupu v trgovini na Gallusovem nabrežju v Ljubljani.

 

Bon v vrednosti 10 € za storitve objavljene na spletni strani www.gozdalnica.si (gozdni vrtec, gozdna igralnica, gozdne počitnice …).
Bon je vnovčljiv pri plačilu storitev Gozdalnice po polni ceni, ne velja pa za cene s popustom.
skratek-logo-mali Kupon za 10% popust pri nakupu v spletni trgovinici mojŠkratek.
Koda za popust: FLklub+številka, navedena na bonu
 logo_manjsi Rojstni dan v gozdu – v ceni za 10 otrok, se lahko brezplačno prijavi 2 dodatna otroka.
Gozdno varstvoob naročilu in plačilu 12 obiskov (ki se jih lahko porabi v enem letu), dobi otrok gratis kultni pipec Opinel z lesenim ročajem.
Naturo plezalna stenaob naročilu plezalne stene vsaj 2 metra širine, dobi otrok gratis debelo 6-metrsko vrv za plezanje po drevesih in druge vragolije.
Otrok, ki se udeleži treh Naturo taborov v istem letu, dobi pipec Opinel, prav tako njegov oče.
Vikend fotrov in mulcev (VFM) – oče, ki se s svojim otrokom udeleži poletnega VFM lahko s sabo brezplačno pripelje še enega dodatnega otroka.
Družinski dnevi – družina, ki je včlanjena v FL vzgojni klub, bo vpisana v Naturo VIP bazo in obvestilo o prijavi na Naturo družinski dan izvedela 1 dan pred vsemi, ki niso včlanjeni v klub.

 05_znak_slogan_rjav_r-copy logotip_kocki_dodekaederVsi, ki se včlanijo do konca leta 2017, prejmejo gratis igralno kocko DODEKAEDER 
Gratis starševski NASVETI za dobro igro & RECEPTI za hitre misli
30% popust pri nakupu igre Človek ne jezi se – evolucija
 fb_profilka-3

 

Brezplačen prvi obisk popoldanske 2-urne delavnice (med tednom) ali bon v vrednosti 10 € (unovčljiv na katerikoli delavnici).
Ob prijavi otroka na 2-mesečno svedralnico ali celoten počitniški sklop podarimo komplet makedo orodja za ustvarjanje s kartonom.
Ob prijavi otroka na 2-mesečno svedralnico oz. celoten počitniški sklop podarimo brezplačno družinsko delavnico ali delavnico za mame oz. očete

 logo-zlata-pravljica • Udeleženec skupinske delavnice na temo čuječnosti lahko s seboj brezplačno pripelje svojega zakonskega partnerja/otroka/sorojenca/starša ali za polovično ceno svojega prijatelja se brezplačno udeleži 2 skupinskih tapkanj.
Udeleženec 3-mesečnega osebnega mentorstva se lahko brezplačno udeleži skupinske delavnice čuječnosti.
• Ob vplačilu 5-ih obiskov dveurnega skupinskega tapkanja (EFT), prejme pravljico Zvezdica in zlate niti v knjižni obliki.

kakadu_logo Bon v vrednosti 5 €, ki ga lahko koristite ob nakupih nad 15 € v trgovini Kakadu v zgornji etaži Hipermarketa Mercator v ljubljanski Šiški.

 pedokinetika_org • Bon v vrednosti 25 €, ki ga lahko koristite na avtoriziranih lokacijah pod vodenjem certificiranih praktikov pedokinetike® v Ljubljani, Novem mestu, Mariboru, Celju.
40% popust pri nakupu knjige Igriva vadba

 freestyle_ucenje_navadni Bon v vrednosti 15 € za delavnico “Triki za lažje učenje”, ki se je lahko udeležita bodisi starš bodisi otrok
Kupon za gratis inštrukcije v eni učni metodi za dve osebi (učenec prinese s sabo snov, ki se jo mora naučiti, in izbere eno od učnih metod, ki so na voljo)  

Društvo Brez limita podarja bon v vrednosti 20 € za udeležbo na enem izmed seminarjev, ki jih organizirajo za strokovno in laično javnost na različne pereče teme (samopoškodbeno, samomorilno vedenje, motnje hranjenja, tesnoba ipd.).
• V primeru interesa članov Familylabovega vzgojnega kluba lahko organizirajo seminar samo za člane po nižji ceni.
Dškatla podarja vsem članom kluba bon za 10% popust na izdelke Družinska škatla, Midva se igrava in Mini gledališče. Popust izkoristite tako, da v spletni trgovini www.dskatla.si pri naročilu vpišete kodo FL17DS in nato še številko vaše članske izkaznice.

 

 

_F5A1485_BDSC08146

 

 

 

 

prenos-11-5-2011-042img_1773_ET16750 copy
_ET16735 copy
_ET16718 copy 11313605_1713626438867419_127311867_n img_402220161109_192904