FAMILYLABOV KLUB – ker je za vzgojo otroka potrebna cela vas

Lepo je biti mama ali oče! Posebej, ko te nekdo pri tem podpira, ti pomaga in te razume. Morda kdaj usmeri, potolaži in pove, da zaupa vate, da zmoreš. Nič drugače ni, če z otroki delaš kot vzgojiteljica ali učiteljica.

Včasih pa je tudi težko. Ali osamljeno.

Moder pregovor pravi, da je za vzgojo otroka potrebna cela vas. Ker pa so se časi spremenili in smo tako v starševski kot učiteljski vlogi dostikrat in preveč sami, smo se pri Familylabu odločili, da priskočimo na pomoč.

Ustvarili smo ‘spletno vas’, virtualni/realni vzgojni klub, kjer si starši in strokovni delavci raznih profilov, ki delamo z družinami ali otroki, med sabo pomagamo, se spodbujamo in krepimo svoje starševske in odnosne kompetence. Se razvijamo in se učimo novih veščin, da lahko z ljubeznijo in odločnostjo vodimo svoje otroke, spoštljivo in z empatijo postavljamo meje, krepimo svojo odnosno kompetenco in iščemo rešitve, ki so spoštljive tako do otroka kot tudi do nas, odraslih. Obenem pa na tej poti osebnostno rastemo, saj se zavedamo in na lastni koži izkušamo, da so otroci naši največji in najbolj neposredni učitelji.

Kot člani kluba boste starši, učitelji in vzgojitelji deležni številnih stalnih ugodnosti pri Familylabovih seminarjih, predavanjih, delavnicah, knjigah in svetovanjih, imeli boste dostop do video posnetkov s kratkimi nasveti in še in še.


Familylabovci vas vabimo, da se nam pridružite in nam pomagate soustvarjati prihodnost, v kateri bodo otroci obravnavani resno, spoštljivo in z empatijo, ne da bi vse to odrekli – sebi.

slika4img_4058dsc00072img_1773

.

PAKET ZA STARŠE IN STROKOVNE DELAVCE


    • Dostop do ekskluzivne zaprte FB skupine s praktičnimi vajami, nasveti, članki in posnetki Familylabovih sodelavcev

Letna članarina:
135 € ob plačilu v treh obrokih (3 x 45 €)
115 € ob plačilu v enkratnem znesku

Ugodnosti, ki jih članom kluba zagotavlja Familylab, veljajo takoj (že na dan vpisa v klub). Člansko izkaznico prejmete po pošti v roku 14 dni po prejemu plačila oz. prvega obroka. 

FL klub mi daje veliko. Vesela sem, ko vas berem in se učim in testiram zadeve v praksi.

Med vami mi je super. Kadarkoli sem v vaši družbi, se dejansko počutim, kot bi bila doma. In tako se počutim tudi v Familylabovem klubu – doma,  med svojimi. 🙂

Že prisotnost v skupini mi je dala veliko. Predvsem nek občutek, da veš, da je nekje skupina ljudi, ki bo zmogla sprejeti marsikatero vprašanje in dvom in nanj podati konstruktivno, spoštljivo mnenje.

Familylabov klub mi je fajn. Lahko sem, kar pač sem, nihče me ne obsoja in če me kaj žre, lahko napišem in skoraj vedno dobim kako dobro idejo ali vsaj osvetlitev z drugega zornega kota.

Všeč mi je:

  • ker lahko neobremenjeno pojamram o svojih težavah z otroki in vedno dobim občutek, da me nekdo končno razume
  • ker lahko za mnenje vprašam mame, ki imajo o starševstvu, vzgoji, odnosih in vsem ostalem podobno mnenje kot jaz, in to v zaprti skupini, kjer mi ni nerodno pisati, kjer ne bo nihče obsojal in pametoval kaj vse delam narobe
  • ker sem se preko postov in pripomb drugih mam veliko naučila tudi o sebi in marsikdaj doživela kakšno nepričakovano odkritje o sebi
  • ker skupina ni prevelika
  • ker sem izvedela za nove knjige, avtorje, linke, predavanja, delavnice in nasploh bila bolj obveščena o tem dogajanju.

Vodji projekta: Sabina Adanič in Urša Plešnar

Dodatne informacije na info@familylab.si ali po telefonu na 040 49 00 49. Prijave prek e-prijavnice tule.