Familylabovi starševski večeri

Familylabovi starševski večeri potekajo ob sredah, od 19h do 20.30, v naši učilnici na Zaloški 54 (1. nadstropje). Mi poskrbimo za čaj, kavo, vodenje in moderiranje, vi pa prinesete s sabo vprašanja in primere. Dobro vzdušje pa je pri nas že samoumevnost. Vstopnina znaša 10 € (plačilo na kraju dogodka), svojo prijavo pa lahko oddate tule.

Program:

KDAJNASLOVVSEBINSKI OKVIRVODJA
15. 5. 2019In potem se začne šola … (na Zaloški 54, Lj.)Še nekaj mesecev in pred njimi in vami bo novo obdobje življenja.
Kakšna so vaša pričakovanja? Strahovi? Želje? Kako lahko pomagate otroku pri pripravi na šolo?
Na pogovornem večeru se bomo pogovarjali o tem kako pri vstopu v šolo podpreti otroka in kaj je naloga nas staršev v času otrokovega šolanja.
Mojca Klavžar
22. 5. 2019Kako naj mami in tašči brez cmoka v grlu povem kaj mi ni prav?
(na Zaloški 54, Lj.)
Ko otroci odrastejo in se osamosvojijo, se začne zelo pomembno obdobje (samo)vzgoje, v katerem se lahko razjasni mnogo zablod in stvari, ki smo jih počeli kot starši “v najboljši veri”. Vzpostavitev zrelega odraslega odnosa je za obe strani izjemno dragoceno in pomembno.

Danica A. Vidmar
29. 5. 2019Familylabovo temeljno usposabljanje – predstavitev izobraževanja (na Zaloški 54, Lj.)Predstavitev usposabljanja je namenjena vsem, ki jih zanima postati sodelavec ali sodelovati pod okriljem Familylab Slovenija, tako strokovnim delavcem različnih profilov (vzgojitelji in vzgojiteljice, psihologi in psihologinje, pedagogi in pedagoginje vseh podzvrsti, pedopsihiatri, socialni delavci, družinski svetovalci in terapevti ter osebe iz drugih poklicev, ki so vsak dan v stiku z odraslimi in otroki), pa tudi staršem – laikom, ki bi se radi pridužili Familylabovi mreži sodelavcev. Ivana Gradišnik