Za starše in stare starše

Starševstvo je vzajemni proces učenja, kjer se morajo starši učiti od svojih otrok in drug od drugega in kjer se otroci učijo od odraslih. Daleč najboljši starši, ki jih otrok lahko ima, so takšni, ki v tem procesu učenja delajo napake in jih tudi priznajo – tako sebi kot otroku.

Jesper Juul

. . .  S KLIKOM NA POSAMEZNI NASLOV IZVESTE VEČ O VSEBINI IN AKTUALNIH TERMINIH  . . . 

 

Familylab-ovi starševski večeri:

Familylabovi starševski večeri potekajo vsako sredo, od 19h do 20.30h, v Familylab-ovi učilnici na Zaloški 54 (1. nadstropje) ali v Družinskem centru Mala Ulica. Mi poskrbimo za vodenje in moderiranje, vi pa prinesete s sabo vprašanja in primere.

Za več informacij o urniku, vsebini in predavateljicah si preberite tukaj.

 


Familylabova spletna učilnica
:

Za vse, ki ste želeli, da seminarje pripeljemo bliže k vam. Prihajamo kar v vašo dnevno sobo! NOVA SERIJA PRIHAJA V PREDVIDOMA V NOVEMBRU 2019!

Večerna spletna učilnica poteka v živo, tako da lahko sodelujete s svojimi mnenji in vprašanji. In to iz udobja vašega doma, potem ko boste spravili otroke spat. Če vam takrat ne bo uspelo, pa si boste predavanje lahko ogledali kasneje – na voljo bo še 14 dni po dogodku.

 

Inspirativni seminarji:

 

Zaprte skupine za starše:

 

Delavnice/seminarji za starše:

 

Srečanja/delavnice/seminarji za stare starše:

Posebej za stare starše pa smo prilagodili in pripravili naslednje tematike:

Prijave na delavnice za stare starše sprejemamo tudi prek telefonske številke 040 49 00 49 (ob delavnikih v delovnem času).

 

Srečanja za starše in stare starše otrok v ljubljanskih vrtcih:

S podporo Urada za preprečevanje zasvojenosti pri Mestni Občini Ljubljana smo v Ljubljanskih vrtcih štiri leta (2014 – 2017) zapored izvajali predavanja za starše in stare starše.

 
 
Vas zanima določena tema, pa je ne najdete med zgornjimi naslovi? Pišite na info@familylab.si ali pokličte na telefonsko številko 040 49 00 49 (ob delavnikih v delovnem času), z veseljem vam bomo pomagali!