Skupina za starše SRAMEŽLJIVIH OTROK

Boy (5-7) pulling sweater over face, portraitJe vaš otrok introvertirane narave ter v socialnih stikih pogosto sramežljiv in zadržan? Imate občutek, da ga ta sramežljivost predvsem v stiku z zunanjim okoljem ovira in ne more izraziti vseh svojih potencialov? Vas zanima, kako mu lahko kot starši pomagate, da bo kljub svoji bolj plašni naravi razvil zdravo samospoštovanje in se naučil s svojo naravo dobro shajati?

Vse to in še več se bomo pogovarjali na skupini zaprtega tipa, ki se bo srečevala
vsak drugi ponedeljek (od 25. oktobra 2016 naprej, skupaj osem srečanj) od 18. do 20. ure v prostorih Familylab-a in jo bo vodila Helena Primic.

Sodobna družba še vedno favorizira ekstrovertirane, odprte ter drzne odrasle ljudi in otroke. Če temu dodamo še splošno prepričanje, da je življenje marsikdaj trdo in grobo, ni čudno, da starši sramežljivejših ali zgolj mirnejših otrok pogosto čutijo potrebo, da morajo svoje nežnejše otroke narediti močnejše, samozavestnejše in agresivnejše. Toda, ali vse to zares drži? Kaj v resnici sporočamo svojim otrokom, ko jih na bolj ali manj agresiven način silimo, da postanejo drugačni, kot v resnici so? Ali je to zares edina pot, da se v vrtcu in šoli ter potem kot odrasli ljudje ne bodo počutili spregledani, zatrti, napadeni ali celo poškodovani?

Pridružite se naši zaprti skupini, na katero se lahko prijavite do zapolnitve prostih mest na mail info@familylab.si.

Termini srečanj:

25. oktober 2016
7. november 2016
21. november 2016
5. december 2016
19. december 2016
9. januar 2017
23. januar 2017
6. februar 2017

 

Cena: 160 €, za par 250 €

Cena vključuje udeležnino na vseh osmih srečanjih. Plačilo je možno v več obrokih, vendar mora biti prvi obrok plačan pred začetkom prvega srečanja.

Ob prijavi na info@familylab.si prejmete predračun. Prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo.