Družinska škatla

Dškatla smo družina, ki se zaveda kako dragocen je skupen družinski čas in kako pomemben za odnose. Razvijamo Družinske škatle, ki vsebujejo 7 raznovrstnih aktivnosti s priloženim materialom. Razvili smo igro za pare Midva se igrava, ki na igriv način spodbuja partnerja k preživljanju malce drugačnega večera in Mini gledališče, ki je ustvarjalna škatlica za družinsko igro gledališča.

Vsi izdelki spodbujajo druženje družine in krepitev njihovih odnosov na zabaven in poučen način. Bistvo Dškatle je povezovanje vseh članov družine. Želimo, da starši ne bodo imeli več izgovora o pomanjkanju idej ali materiala za zabaven in ustvarjalen čas z otroki in da bodo otroci deležni časa in pozornosti staršev brez elektronskih naprav. Želimo si družinam podariti čas, krepiti odnose in ustvarjati spomine.Ugodnost za člane Familylabovega vzgojnega kluba:

Dškatla podarja vsem članom kluba bon za 10% popust na izdelke Družinska škatla, Midva se igrava in Mini gledališče. Popust izkoristite tako, da v spletni trgovini www.dskatla.si pri naročilu vpišete kodo FL17DS in nato še številko vaše članske izkaznice.