Kinobalon (v mestnem kinu Kinodvor)

Mestni kino Kinodvor podarja članom Familylabovega vzgojnega kluba enoletno članarino v Klubu Kinobalon.


Kinobalon je program za otroke in mlade v Kinodvoru. Na sporedu je ob vikendih popoldne, občasno med tednom ter v času šolskih počitnic, ki jih spremljajo tudi delavnice.kinobalon

Šolski Kinobalon pa je na voljo za izobraževalne ustanove vse leto med tednom v dopoldanskem času. Vsak film je primeren za določeno starostno skupino. Pospremljen je s pogovorom z izbranim strokovnjakom in drugimi dejavnostmi.

Redno izhajajo tudi knjižice v knjižni zbirki Kinobalon, ki približajo vsebine filma otrokom in mladim. Odraslim pa v branje priporočamo gradiva, ki jih pišejo zunanji sodelavci ob posamičnih filmih.Ugodnost za člane Familylabovega vzgojnega kluba: ENOLETNA ČLANARINA v Klubu Kinobalon

Z bonom, ki ga prejmete ob včlanitvi v Familylabov vzgojni klub, in člansko izkaznico FL lahko pri blagajni Kinodvora svojega otroka brezplačno vpišete v Klub Kinobalon. Brezplačno članstvo velja eno leto od vpisa.

Ugodnosti članov Kluba Kinobalon:

  • Otroci, včlanjeni v Klub Kinobalon, gledajo filme v Kinobalonovem programu ceneje (klubska vstopnica za program Kinobalona znaša 3,00€, redna cena vstopnice je 4,50€).
  • Člani kluba imajo možnost rezervacij za vse projekcije, razen projekcij v sklopu festivalov in za nekatere posebne projekcije.
  • Člani kluba ob vpisu prejmejo darilo: Kinobalon majico ali Moj kino dnevnik.
  • Člani kluba imajo 10% popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014).
  • Člani kluba imajo prednostno udeležbo na počitniških filmskih delavnicah.

Z bonom lahko včlanite enega otroka, katerega zakoniti zastopnik ste in ni prenosljiv na druge otroke; bon je unovčljiv do enega leta od datuma vpisanega na tem bonu. Več informacij o programu Kinobalon: www.kinodvor.org/kinobalon

kbnapis_sek_dolg