Trgovina TojeTo

tojeto-logotip2013V trgovini TojeTo smo prepričanja, da morajo biti igrivost, radovednost, domišljija in vsesplošna aktivnost temeljen del človekovega življenja in da jih je potrebno spodbujati in gojiti. S tem v mislih se trudimo ponujati kvalitetne ter zanimive igre, igrače in različne pripomočke, ki nudijo miselne in spretnostne izzive, a so hkrati zabavni. Vsi izdelki, ki jih nudimo so skrbno izbrani s strani naše ekipe, s čimer lahko zagotavljamo varnost, kvaliteto in cenovno dostopnost iger in igrač.

Trudimo se ustreči čim večjemu naboru okusov in zanimanj, tako da lahko med našimi artikli najdete vse od miselnih in družabnih iger do iger na prostem, žonglerskih rekvizitov in nenavadnih reči, ki zabavajo in krajšajo čas.

Poleg spletne trgovine imamo tudi trgovino na Gallusovem nabrežju v Ljubljani, kjer so razstavljeni vsi izdelki iz spletne trgovine, mnogi izmed njih pa so na voljo tudi za preizkus. Vsi naši prodajalci so strokovno podkovani in z vam z veseljem priskočijo na pomoč pri izbiri pravega izdelka za vas.


svetlece_zlat2Ugodnosti za člane Familylabovega vzgojnega kluba:

• Prvih 20 včlanjenih v mesecu decembru prejme gratis Inteligentni plastelin (svetleče zlat, prevzem v trgovini To je to).

• Vsak član prejme bon za 10% popust ob nakupu v trgovini na Gallusovem nabrežju v Ljubljani.