Ana Bogdan

Sem Ana Bogdan Zupančič, aktivna, vedoželjna in energična ženska. Delam kot svetovalna delavka na osnovni šoli in sem po poklicu socialna pedagoginja. Trenutno sem tudi edukantka transakcijske analize, kjer se urim v psihoterapevtskih tehnikah. Na »svoji« osnovni šoli vodim dve intervizijski skupini za sodelavke, skupino za raziskovanje učenja za učence ter izvajam predavanja in delavnice, tako za odrasle kot otroke.  Soočanje s konflikti in težavami je moje vsakodnevno delo, hkrati se vsak dan naučim kaj novega, predvsem od otrok.

Skupaj z možem imava dva otroka 5-letnika in 7-letnico in od decembra 2015 dalje še zelo živahnega kužka. Z užitkom opazujem, kako skupaj rastemo in se razvijamo.

Učim se samospoštovanja, tudi tako, da se ukvarjam z rečmi, ki jih imam rada: obožujem branje, dobre filme, dolge, aktivne sprehode v naravo, tek, rolanje, drsanje, izlete z motorjem, potovanja z družino in trenutke samote.

Zelo pomembna mi je profesionalna in osebnostna rast, zato veliko vlagam v lastno izobraževanje in »delo na sebi«. Kljub temu pa si včasih privoščim druženje s prijatelji in zabavo s plesom, ko se sprostim in si »napolnim baterije«.

 

Sodelovanje v radijskih oddajah:
Agresivnost pri otroku
(Radio Prvi, 13.3. 2017)
Mladi naj poiščejo poklic, ki jih bo izpolnjeval
(Radio Ognjišče, 27.1.2017)