Erika Plevel

Sem žena in mamica treh hčera, starih 9, 6 in 3 leta. Po izobrazbi sem diplomirana inženirka laboratorijske biomedicine in univerzitetna diplomirana organizatorka.

15 let sem delala v farmacevskem podjetju na področju regulative zdravil in medicinskih pripomočkov, kjer sem uživala in našla mnogo izzivov. Kljub temu se mi je vedno zdelo, da me srce vleče še kam drugam, a ni bilo nikoli dovolj časa, da bi ta klic raziskala.

Spomladi leta 2016 pa me je več različnih dejavnikov (morda tudi dejstvo, da sem dopolnila 40 let) privedlo do odločitve, da pustim službo in tako lahko več časa posvetim sebi in svoji družini. Tako sem trenutno “le” žena, mamica in gospodinja. Na novo iščem stik s sabo in svojimi, do sedaj skritimi strastmi, hrepenenji in talenti.

Sem neumorna raziskovalka življenja, vzgoje, odnosov. Obožujem knjige, globoka razmišljanja in še globlje pogovore. Rada imam tišino, sprehode v naravi, jogo.

Odnosi in vzgoja so me zanimali že precej preden sem imela svoje otroke, kljub temu, da moja poklicna pot ni šla v to smer. O njej sem vedno veliko brala, se izobraževala in Juulove knjige so me navdihovale že od začetka materinstva.

Odkar imam svojo družino, se o odnosih še več izobražujem in nenehno kaj preizkušam v našem družinskem laboratoriju. Predvsem moje tri punce me vsaka s svojim močnim značajem vedno znova vabijo, da raziskujem nove poti in se vračam k sebi – k “pometanju pred lastnim pragom”.

Leta 2016 sem opravila temeljno usposabljanje pri Familylabu in se pridružila Familylabovi ekipi.