Janja Urbančič

janja-urbanciciMoje ime je Janja Urbančič in sem mama dveh šoloobveznih otrok. Vodim in administriram FB skupino Sočutno starševstvo, prav tako vodim Familylabov starševski klub. Predavam in vodim delavnice na temo starševstva in osebne rasti skozi starševstvo. Slednje je tudi moja strast. Trdno namreč verjamem v to, da so otroci naši učitelji, ki nam pomagajo videti in predvsem začutiti svoje otroške travme in vzorce ter nam na takšen način pomagajo na naši poti samo sprejemanja in brezpogojne ljubezni do sebe.

Moj veliki izziv je iskati stik s samo sabo in ravnovesje med svojimi potrebami in željami ter potrebami in željami otrok, partnerja, prijateljev …

Rdeča nit mojega življenja so odnosi, komunikacija, ljubezen do sebe, raziskovanje, razumeti druge, učenje … Ko sem našla Juulove knjige, sem našla tudi skupno ime za svojo rdečo nit: odnosna kompetenca. Od takrat naprej me njegove knjige in članki vedno znova navdihujejo ter mi s svojo prodornostjo pomagajo pri krepitvi svoje odnosne kompetence.