Mojca Brezigar Baš

Sem Mojca Brezigar Baš – mama, žena, pravnica, tekačica in vse, kar sodi zraven. Že od malega uživam v svetu
knjig in raziskovanju novih pristopov. Srečanje z literaturo Jesperja Juula me je sprva pritegnilo predvsem kot mamo dveh sinov, danes starih dvanajst in devet let. Branje njegovih knjig me je pritegnilo do te mere, da sem se odločila za nadaljnje izobraževanje na tem področju.Mojca BB

Poklicno sem vodja pravne službe v mednarodnem podjetju. Kot vodja ob vsakodnevnem soočanju z izzivi ugotavljam, da so odnosi tisto gonilo, zaradi katerega smo pripravljeni narediti več, stopiti korak dlje. Močno verjamem, da so odnosi skupaj z znanjem gonilna sila razvoja.

Družina in delo z ljudmi sta moj navdih za raziskovanje tako sebe kot odnosov, v katere stopam. Verjamem v ustvarjalno, gonilno in povezovalno moč znanja, komunikacije in odnosov. Pred letom sem se seznanila s čuječnostjo (mindfulness), opravila izobraževanje za vaditeljico čuječnosti. Sedaj teoretična znanja vsakodnevno prenašam v svoje življenje, življenja svojih bližnjih in sodelavcev. Verjamem, da vsakdo od nas za prebuditev vseh svojih sposobnosti potrebuje navdih drugega, sočutne priče svojega življenja. Svoje izkušnje in poglede bom z veseljem delila z vami.