Mojca Černelč Koprivnikar

MojcaČKoprivnikarSem univ. dipl. pravnica, mediatorka na sodišču, ustvarjalka dogodkov, moderatorka in predavateljica, ki v zadnjih letih kot direktorica podjetja preizkušam nove poti. Že več kot 10 let sem inštruktorica joge, iščoč ravnotežje in navdih v sebi in pri ljudeh, ki me obdajajo.

Rdeča nit vsega, kar počnem? Odnosi z ljudmi, rada imam delo v skupinah, povezovanje, iskanje ravnotežja. Rada imam ples, tišino in nevihto v varnem zavetju.

Sem mami osnovnošolki, poročena in posvojiteljica treh muck. Družina in delo z ljudmi sta moj navdih za premike v sebi, odpiranje svežih pogledov nase, na otroka, moža, prijatelje, sodelavce, ljudi, ki jih srečujem. Tudi s Familylabom.

Verjamem v ustvarjalno, premikalno in povezovalno moč znanja, komunikacije in odnosov. Pri tem me pomembno navdihuje Familylab, ki zame deluje tudi v praksi. Zato to znanje in izkušnje z veseljem delim z vami, kot se tudi veselim vaših izkušenj. Verjamem, da vsakdo od nas za prebuditev vseh svojih sposobnosti potrebuje navdih drugega, sočutne priče svojega življenja.