U
M

Barbara Brinovec Pribaković

Živim z možem in tremi otroki, po izobrazbi sem psihologinja.

Ekipi Familylaba Slovenija sem se po opravljenem temeljnem usposabljanju pridružila zato, ker me delo Jesperja Juula vedno znova globoko nagovarja in mi pomaga pri razumevanju odnosov tako v moji družini kot v drugih okoljih. Vrednote enakovrednost, integriteta, odgovornost in avtentičnost predstavljajo zemljevid, s pomočjo katerega ohranjam stik s seboj, se učim o sebi in drugih, rastem ter ostajam povezana z ljudmi … Pri svojem delu si prizadevam za to, da dodam svoj delček k spoštovanju in skrbi za dobro otrok ter medosebnih odnosov nasploh.

Delala sem kot plesna pedagoginja in vodja ustvarjalnih plesnih delavnic za otroke in odrasle, podpora otrokom in ženskam – žrtvam nasilja, nudila pomoč mamicam ob izgubi otroka … Trenutno delam kot zasebna varuška. Uživam v izzivih, ki mi jih vsak dan ponuja življenje z mojimi otroki in s partnerjem, ob katerih se stalno učim. Študirala sem Pomoč z umetnostjo – smer gib, ples na Pedagoški fakulteti v Ljubljani ter se še vedno udeležujem številnih delavnic, predavanj, seminarjev s področja psihologije, psihoterapije, vzgoje in osebne rasti.

Rada preživljam čas na prostem, berem, hodim, plešem, razmišljam, se pogovarjam z ljudmi in se igram z otroki, ustvarjam s tekstilom in vrtnarim.

 

FAMILYLABOVI UVODNIKI: