Hansovi primeri iz prakse so krasni in bi jih lahko še poslušala – tako se mi res najbolj usede teorija. Nekaj sem ravnokar imela priložnost preizkusit.
Mogoče bi bil med ljudmi, ki smo lani in letos poslušali to predavanje, interes za kako spletno delavnico s Hansom: še kak primer iz prakse; kako se dela refleksija na enem primeru; kako se dela dialog …)
Meni je bilo všeč, da smo obdelali veliko vprašanj oz. primerov iz občinstva. Je bilo tako bolj “živo” in  jasno in relevantno za vse prisotne (mali otroci, najstniki, vse je prišlo na vrsto). In fajn predavatelj je. Najbolj mi je všeč, ker govori tudi s telesno govorico oz. odigra veliko tega, kar pove. V petek popoldne sem razmišljala, da mi bo dolgčas in da bo naporno in da je to preveč. Pa sem res utrujena, ampak dolgčas mi pa ni bilo, in ogromno koristnih informacij sem dobila ter nagruntala par idej za nekaj situacij, ki me trenutno mučijo v zvezi z otroki.


Odziv udeleženke N. K. po Familylabovem dvodnevnem seminarju Obvladovanje sporov z otroki in med njimi, ki je potekal 22. in 23. septembra 2018, pod vodstvom Hansa H. Solhjella.