Dobila uporabne in zelo konkretne načine kako komunicirati z otrokom. Videti njegovo perspektivo in to tudi ubesediti. In se ne ustrašiti konflikta. Hvala za vse! Zelo priporočam.

**********

Zahvaljujem se za čudovitega predavatelja. Zelo zanimiv pristop do vzgoje in komuniciranja od Hansa mi je odprl nov način razmišljanja in pristop k otrokom. Posebno v situacijah, ki so stresne za vsakega starša ali vzgojitelja. Žal mi je, da sem morala predčasno zapustiti seminar. Se še vidimo, definitivno! Hvala, K.

**********

Super, super predavanje. Obvezno potrebna tako teorija kot praktični primeri, vendar bi bilo za razmislit, če bi se teorija dala bolj kompaktno predstavit, da je več časa za praktične primere, vprašanja ipd. Super hrana, super folk. 🙂

**********

Super predavatelj, super tema, super ogranizacija in super, da je vključeno kosilo. Konkretno na tem seminarju bi si želela več namenjenega časa 3 fazi modela, ki se mi zdi zelo pomembna. Sicer pa zelo zanimiv seminar. LP, A.

**********

Všeč mi je bila jasnost in razumljivost podanih vsebin, dobri konkretni primeri in napotki, super kosilo organizirano v okviru seminarja (ker to sicer vzame precej časa, da iščemo restavracije in čakamo na naročilo), delo v manjši skupini (možnost aktivnega sodelovanja).
Lahko bi imeli več krajših odmorov, morda tema za 3 dni? (petek popoldan, sobota in nedelja).
P.S. – petkovo predavanje razumem zares šele po celem vikendu. Hvala za organizacijo, se kmalu spet vidimo. LP, J.


Odzivi udeležencev po Familylabovem dvodnevnem seminarju Obvladovanje sporov z otroki in med njimi, ki je potekal 22. in 23. septembra 2018, pod vodstvom Hansa H. Solhjella.