Že obisk prvega seminarja je bil zame izrednega pomena in mi je v mnogočem podal drugačen pogled na hčerko in tudi name. Odločitev, da grem spet na Smillin seminar tako ni bila težka. In spet je bilo presenečenje, koliko sem spet lahko dobila. Definitivno najboljša seminarja, kar sem jih obiskala. Zelo priporočam!

 

Seminar je bil odlična izkušnja. Smilla je odlična predavateljica. Vse njene trditve temeljijo na njenih osebnih izkušnjah. Čeprav je predavanje v angleščini, je vzdušje sproščeno, informacij ogromno in seveda so vsem razumljive. Bila sem na prvem takšnem seminarju in zagotovo se jih bom še udeležila. Pomembno je, da vidimo, da nismo edini i8n da si lahko izmenjamo izkušnje. (N. T.)

 

Smillin seminar je zadostil pričakovanjem, podal usmeritve tam, kjer se starši otrok z močno voljo počutimo najbolj negotovi in ranljivi, obenem pa je prevprašal nekatere »vzgojne pristope«, ki jih uporabljamo in se o njih včasih niti ne sprašujemo. Zraven smo se na trenutke tudi od srca nasmejali. Hvala. (Š. in P.)

 

Seminar je bil poučen. Pridobljeno »znanje« oz. napotki so uporabni v realnih situacijah. Vzdušje je bilo dobro.

 

Super seminar! Všeč mi je bilo, da smo lahko spraševali in je bilo zelo interaktivno. Predlagam še kakšne prigrizke.

 

Pozdravljeni,
še vedno sem vsa pod močnimi vtisi dvo dnevne delavnice s Smilllo na temo Otrok z močno voljo. Rada bi delila z vami feedback.
Smilli sporočam:
Doma z otrokom z močno voljo bolj kot ne dan za dnem bijem bitke, kar se pozna na moji življenjski energiji, ki še nikoli ni bila tako nizko, kot je sedaj.
Smilla je mojstrica zaznavanja določene situacije z različnih zornih kotov. In ko nam je na seminarju tako nevsiljivo in z občutkom natika očala, kot temu sama pravi, ti da vedeti, da si ok, da je tvoj otrok ok, le s pravimi očali moraš pogledati na situacijo. Za popotnico nam je podarila veliko načinov, kako si pripraviti svoja očala, da bomo sodelovali z otrokom z močno voljo, predvsem pa sami s sabo. Ko bom jaz ok in se tako v resnici, globoko v sebi, tudi počutila, potem bo ok tudi moj otrok z močno voljo. Se že veselim tega popotovanja in notranje rasti.
Smilla, hvala ti za odštekanost, neverjetno energijo, pogum, mirnost v sebi in še veliko drugega, kar si delila z nami 🙂
Family labu pa sporočam:
Hvala vam za super organizacijo, ki ni bila popolna. Prvi dan me je še motil hrup s ceste in mraz v dvorani. Drugi dan sem prišla bolje opremljena za hladne razmere 🙂 Ko sem med odmorom govorila z Ivano in še eno pounco (njeno ime je nekam izpuhtelo v moji glavi 🙁), katere hčerka je zaslužna, da sem se udeležila Smillinega seminarja, saj mi je na Maratonu pozitivne psihologije molče in s strmenjem v oči ponujala letak za Smilino delavnico … ona je že vedela, da sem to potrebovala. Hvaležna sem ji za to. In če se vrnem nazaj na klepet z Ivano in punco katere ne vem imena, in ko sem zaznala, da je namen Family laba, širiti znanje in izkušnje pred lastnimi (ogromnimi) zaslužki, se mi je zdelo prav fino, da je bila dvorana točno takšna kot je bila. Nepopolna, neudobna. S tem sem tudi svoje udobje in visoka pričakovanja dala na stran, saj je bil prostor dejansko nepomemben. Pomembna je bila Smilla in vsi udeleženci delavnice.
Punce, hvala vama za organizacijo seminarja in zagnanost pri delu. Še so prave vrednote v svetu in denar ni vse kar šteje. Hvala, da tako dobre mojstre pripeljete v Slovenijo, da prevajate njihove knjige in še bi lahko naštevala. Hvala!
Rada bi svoj del dohodnine (0,05%) namenila vašemu inštitutu, pa me zanima, če imate to urejeno na FURSu?
Lep pozdrav, N.


Povratne informacije udeležencev seminarja “Otroci z močno voljo – kako v miru živeti z njimi in s sabo” (Ljubljana, 22.-23.11.2019), pod vodstvom Smille Lynggaard,