U
M

Bralni klub: Kompetentni otrok

12.10.2022 - 09.11.2022

}18:00 - 19:30
Zaloška 54, Ljubljana

Beremo skupaj

Jesper Juul: KOMPETENTNI OTROK

 

Morda se tudi vam dogaja, da se ob koncu branja knjig o vzgoji znajdete preplavljeni z goro sicer dragocenih informacij, ki pa so ostale nekako napol v zraku in se izmikajo temu, da bi jih lahko konkretno povezali in uporabili v odnosih s svojimi otroki.

Prebrano postane bolj živo, gre globlje in nas preobrazi od znotraj, ko beremo počasi in če o tem, kako se nas dotika, razmišljamo naglas. Medtem ko poslušamo o vtisih drugih, hkrati poglabljamo tudi svoje razumevanje.

Zato vas vabimo k skupnemu branju Kompetentnega otroka Jesperja Juula. K temu temeljnemu delu se je vredno vračati znova in znova ter ob njem premišljevati o svoji naravnanosti, vrednotah, vprašanjih ter malih in velikih izzivih, s katerimi je posuto družinsko življenje.

Knjigo bomo brali v treh delih. Vsak teden bomo prebrali določena poglavja in se nato srečali v pogovoru o prebranem. Na teh srečanjih bomo iskali odgovore na vprašanja, ki so se vam pojavila ob branju, razjasnjevali nejasnosti, izmenjevali vtise in razmišljanja, iskali načine, kako prebrano konkretizirati v svoji družini oz. govorili o čemerkoli, kar nas je v knjigi nagovorilo.

Vabljeni ste tako starši in drugi bralci, ki boste knjigo prvikrat vzeli v roko, kot tudi tisti, ki jo že poznate, pa si želite bolj ponotranjiti njeno vsebino!

Pogovorna srečanja bodo ob sredah, in sicer 12.10., 26.10. in 9.11. od 18:00 do19:30.

Tokrat se bo skupina srečevala V ŽIVO, na Zaloški 54 v Ljubljani!

Skupina bo zaprta, število članov je omejeno na 8.

 

Predavatelji

h

Barbara Brinovec Pribaković

Živim z možem in tremi otroki, po izobrazbi sem psihologinja.

Ekipi Familylaba Slovenija sem se po opravljenem temeljnem usposabljanju pridružila zato, ker me delo Jesperja Juula vedno znova globoko nagovarja in mi pomaga pri razumevanju odnosov tako v moji družini kot v drugih okoljih. Vrednote enakovrednost, integriteta, odgovornost in avtentičnost predstavljajo zemljevid, s pomočjo katerega ohranjam stik s seboj, se učim o sebi in drugih, rastem ter ostajam povezana z ljudmi … Pri svojem delu si prizadevam za to, da dodam svoj delček k spoštovanju in skrbi za dobro otrok ter medosebnih odnosov nasploh.

Dodatne informacije

Datum:12.10.2022 - 09.11.2022
}Ura:18:00 - 19:30
Lokacija:Zaloška 54, Ljubljana

Odzivi:

“Fino bi bilo še kakšno Juulovo knjigo prebrati skupaj 🙂 Še enkrat hvala za vse vzpodbude, uvide, nove poglede. Toliko lažje je, ko vidiš, da se je nekdo že soočal s podobnimi težavami in da se je vse dobro izteklo.”
Š.

“Hvala za vse uvide, “recepte” in vse, kar si delila z nami. Ta naša druženja so bila resnično izjemna. Ponovno prebiranje Kompetentnega otroka mi je prineslo cel kup uvidov, ki jih pri prvem branju še nisem mogla razumeti, seveda pa je odstrlo še kup bolečih mest in mest, kjer bi želela kaj spremeniti na bolje.”
M.

Kotizacija

Kotizacija za 3 srečanja: 50€
Člani Familylabovega kluba: 35€

Prijava na dogodek

Bralni klub: Kompetentni otrok

50,00 z DDV

Ni na zalogi

Če ste član Familylab kluba se najprej prijavite in kupite vstopnico po nižji ceni.

Prijava na dogodek