U
M

Bralna skupina: Kompetentni otrok

31.01.2022 - 28.02.2022

}19:00 - 20:30
splet

Beremo skupaj

Jesper Juul: KOMPETENTNI OTROK

 

Morda se tudi vam dogaja, da se ob koncu branja knjig o vzgoji znajdete preplavljeni z goro sicer dragocenih informacij, ki pa so ostale nekako napol v zraku in se izmikajo temu, da bi jih lahko konkretno povezali in uporabili v odnosih s svojimi otroki.

Prebrano postane bolj živo, gre globlje in nas preobrazi od znotraj, ko beremo počasi in če o tem, kako se nas dotika, razmišljamo naglas. Medtem ko poslušamo o vtisih drugih, hkrati poglabljamo tudi svoje razumevanje.

Toplo vas vabimo v bralno skupino, znotraj katere se bomo poglobili v temeljno delo Jesperja Juula Kompetentni otrok. Vabljeni ste tako starši in drugi bralci, ki ste knjigo prvikrat vzeli v roko, kot tudi tisti, ki jo že poznate, pa si želite bolj ponotranjiti njeno vsebino.

Knjigo bomo brali v treh delih v štirinajstdnevnih etapah. Ob koncu vsake etape se bomo srečali v pogovoru. Iskali bomo odgovore na vprašanja, ki so se vam pojavila ob branju, razjasnjevali nejasnosti, izmenjevali vtise in razmišljanja, iskali načine, kako prebrano konkretizirati v družini oz. govorili o čemerkoli, kar nas je v knjigi nagovorilo.

Pogovorna srečanja bodo ob ponedeljkih 31. 1. in 14. 2. in 28. 2. od 19h do 20:30.
Potekala bodo preko zooma.
Skupina bo zaprta, število članov je omejeno na 8.

Udeležba v skupini je brezplačna, hvaležni pa bomo za donacije v znesku po vaši zbiri.
Ob prijavi lahko izberete ustrezno možnost oz. znesek.

Predavatelji

h

Barbara Brinovec Pribaković

Živim z možem in tremi otroki, po izobrazbi sem psihologinja.

Ekipi Familylaba Slovenija sem se po opravljenem temeljnem usposabljanju pridružila zato, ker me delo Jesperja Juula vedno znova globoko nagovarja in mi pomaga pri razumevanju odnosov tako v moji družini kot v drugih okoljih. Vrednote enakovrednost, integriteta, odgovornost in avtentičnost predstavljajo zemljevid, s pomočjo katerega ohranjam stik s seboj, se učim o sebi in drugih, rastem ter ostajam povezana z ljudmi … Pri svojem delu si prizadevam za to, da dodam svoj delček k spoštovanju in skrbi za dobro otrok ter medosebnih odnosov nasploh.

Dodatne informacije

Datum:31.01.2022 - 28.02.2022
}Ura:19:00 - 20:30
Lokacija:splet

Kotizacija

Udeležba v skupini je brezplačna, hvaležni pa bomo za donacije v znesku po vaši zbiri.
Ob prijavi lahko izberete ustrezno možnost oz. znesek.

Prijava na dogodek

Bralna skupina: Kompetentni otrok

0,00 z DDV

3 na zalogi

Če ste član Familylab kluba se najprej prijavite in kupite vstopnico po nižji ceni.

Prijava na dogodek
Naročite se na naše e-novice

Naročite se na naše e-novice
Uspešno ste se prijavili na naše e-novice!