U
M

Familylabovi
dogodki

Konfliktne situacije z otroki lahko vidimo kot »dragulje«. Prav v takih situacijah se nam staršem odpira nenadomestljiva možnost za razvoj. Bi se radi podali na iskanje zaklada? In skupaj z otroki preživljali dragocene trenutke? Na lastni koži občutili, kaj je to enakovrednost? Ste se pripravljeni učiti od svojih otrok? Familylab vam pri tem z veseljem pomaga!
  • Ciljna skupina

  • Vrsta dogodka

  • Mesec

Pretekli dogodki

Inspirativni seminar: SLOVO SHIZOFRENI VZGOJI – RAJŠI PREVZAMI VODSTVO!
10 Jul

Inspirativni seminar: SLOVO SHIZOFRENI VZGOJI – RAJŠI PREVZAMI VODSTVO!

Če mislimo resno, ko pravimo, da bi radi otroke vzgojili v psihofizično čim bolj zdrave, socialno zrele, zadovoljne, odgovorne, avtonomne ljudi z lepo razvitim notranjim moralnim kompasom – in če se strinjamo, da očitno nič na daljici od avtoritarnosti do permisivnosti ne vodi k temu – potem se morda lahko končno odrečemo tej črno-beli perspektivi. Kar odloča, itak niso količina, “kakovost” ali “pravilnost” mej in pravil, temveč način, kako jih postavljamo, in razlog zakaj.

Več informacij
Spletni seminar: ČUTIM, TOREJ SEM!
22 May

Spletni seminar: ČUTIM, TOREJ SEM!

Vsi si želimo, da bi naši otroci odrasli v čustveno integrirane, pretežno stabilne in uravnotežene ljudi. Ljudi, ki jih ne spodnese že najmanjša sapica – in ljudi, ki se ne izživljajo nad drugimi, da bi se sami počutili bolje.
Vendar dostikrat po zaslugi nekaterih trdovratnih mitov, nesporazumov in zmot s svojimi vzgojnimi prijemi vodimo otroke ravno v nasprotno smer od
tistega, kar si zanje želimo …

Več informacij
Skupina za STARŠE ŽE ODRASLIH OTROK
17 Oct

Skupina za STARŠE ŽE ODRASLIH OTROK

Skupina je namenjena staršem, ki imajo takšne in drugačne dileme, težave, dvome, konflikte ali zagate v odnosu s svojimi že odraslimi otroki. Ker biti starš ni služba, niti ne samo nekakšna vloga, temveč vseživljenjski proces.

Več informacij
Skupina za OČETE – začetna
25 Sep

Skupina za OČETE – začetna

Starševstvo je vodenje, ki otrokom omogoča pogumno nabiranje življenjskih izkušenj in nudi varen pristan. Oče je pri tem nepogrešljiv, seveda pa ni nezmotljiv. Zato na srečanjih te skupine ne bomo spraševali oče, da ali ne? Temveč kakšen oče je danes močen oče.

Več informacij