U
M

Za šole, vrtce in strokovne delavce

Nova doba odgovornosti pomeni konec dualistične miselnosti, ko učitelji in starši stojijo vsak na svojem bregu, otroke vmes pa odnašajo brzice. Skrajni čas je za spremembe!

Vsa predavanja, seminarje in delavnice izvajajo naše certificirane sodelavke, usposobljene pri Jesperju Juulu oz. v okviru Familylabovega temeljnega usposabljanja. Vsem je zagotovljena redna supervizija, kakor tudi udeležba na rednih mesečnih intervizijah.

Za vse dodatne informacije o posamičnih programih in vsebinah oziroma za svetovanje smo vam na voljo na 031 649 749 (Ivana Gradišnik) ali prek elektronske pošte na info@familylab.si.

Programi

“ŠOLA ZA STARŠE” v vzgojno-varstvenih ustanovah

V šolah in vrtcih ter sorodnih vzgojno-varstvenih ustanovah izvajamo vsebinsko raznolika predavanja, namenjena staršem učencev in dijakov. Ustanove jih običajno organizirajo v okviru t. i. ”šole za starše”.

Naslove in tematike predavanj pripravimo tudi posebej po dogovoru, glede na želje in potrebe posamične ustanove. Predavanje praviloma traja uro in pol, sledi čas za vprašanja iz občinstva.

“KOMPETENTNA VZGOJITELJICA - VARUHINJA OTROK”: strokovno usposabljanje za pedagoške delavke in podobne profile

Si želite novega začetka?

Tu smo, da poiščemo in prepoznamo vaše želje in ambicije, talente in spretnosti ter ideje in znanja s področja predšolske vzgoje in izobraževanja.

Usposabljanje je namenjeno pedagoškim delavkam ali strokovnjakom sorodnih profilov, ki si želijo stopiti na samostojno poslovno pot.

Po zaključku usposabljanja boste deležni nadaljnje podpore (promocije in vključevanja na trg dela), pedagoškega mentorstva in supervizije ter pravne pomoči.

PREDAVANJA in SEMINARJI za strokovne delavce / pedagoške kolektive

Predavanja so pretežno teoretske narave, daljši seminarji pa lahko vključujejo tudi delavnice.
Seminarje največkrat izvajamo v modulih po 4 šolske ure, pogosto v obsegu dveh modulov, speljanih bodisi na isti dan (sobota) ali v dveh popoldnevih (med tednom).

INTERVIZIJSKE SKUPINE za pedagoške delavce

Intervizija med kolegi – za konstruktiven odnos do lastnih profesionalnih meja!

Z intervizijo med kolegi kot metodo v strokovnem razvoju pedagoških delavcev imamo zelo dobre izkušnje. Za razliko od supervizije, ki po definiciji temelji na uradnih in realnih razlikah med udeleženci glede njihovih kompetenc, pri interviziji poskušamo razviti oblike skupinskih pogovorov, ki potekajo med načeloma povsem enakopravnimi kolegi.

Intervizijske skupine tipa “za izven”

Organiziramo pa tudi intervizijske skupine za posameznike z različnih vrtcev in šol.
Te skupine so zaprtega tipa in namenjene individualnim udeležencem.
Število udeležencev je omejeno.
Naročite se na naše e-novice

Naročite se na naše e-novice
Uspešno ste se prijavili na naše e-novice!