U
M

Moj otrok je visoko občutljiv – kako ga lahko podprem?

19.12.2022

}19:00 - 21:00
Zaloška 54

VISOKO OBČUTLJIVI OTROCI bolj intenzivno od povprečja čutijo dražljaje iz okolice.

To so lahko konkretni, fizični dražljaji (močna luč, glasen zvok, pulover, ki pika, nogavice, ki žulijo …), lahko pa otroci močno čutijo in doživljajo čustva in občutja ljudi okrog sebe (ko imava s partnerjem polno glavo skrbi, ko sem v tihem konfliktu s taščo, ko je vzgojiteljica v vrtcu v stresu …).

Ravno tako svoja čustva ponavadi zelo intenzivno izražajo (z jokom, ki se kar ne konča, s kričanjem, z močno jezo, lahko tudi z veseljem, ki od zunaj izgleda kot divjanje in neobvladano navdušenje).

Pridružite se nam na dvournem seminarju v ŽIVO, ki bo mešanica teorije in veliko prakse.  Predavateljica Sabina Adanič bo z vami delila lastne izkušnje in konkretne ideje,kako lahko pomagamo visoko občutljivim otrokom, da bodo skozi izkušnjo težke življenjske situacije rasli in postajali močnejši in bolj odporni. Posvetili se bomo vašim konkretnim primerom in izzivom in poiskali rešitve, ki jih boste lahko uporabili v praksi.

P.S. Brez obveznosti: če želite prejemati informacije o dogodkih, predavanjih, člankih v zvezi z visoko občutljivimi otroki, se vpišite tule: KLIK

Predavatelji

h

Sabina Adanič

Sabina Adanič, vodja programov za starše pri Familylabu in vodja Familylabovega kluba.

Po poklicu je vzgojiteljica, ki je študirala še hispanistiko in sociologijo kulture, poleg tega pa mama treh otrok, starih 5, 8 in 11 let.

Z najstarejšo hčerjo se je spoznala z vsemi težavami in radostmi življenja z visoko občutljivim otrokom: ”Mami, ne bom se oblekla!!! Ne morem!!! Žabice me tiščijo, nogavice me tiščijo, preveč je vsega!”

Zveni znano? 🙂

Dodatne informacije

Datum:19.12.2022
}Ura:19:00 - 21:00
Lokacija:Zaloška 54

Kotizacija

Kotizacija: 50€
Za člane Familylabovega kluba: 35€

** Minimalno število prijavljenih: 5
** Max. št. prijavljenih: 10

Prijava na dogodek

Moj otrok je visoko občutljiv – kako ga lahko podprem?

50,00 z DDV

Ni na zalogi

Prijava na dogodek