U
M

KAKO PREŽIVETI PARTNERSTVO, ZAZNAMOVANO Z NARCISIZMOM?

12.09.2023 - 10.10.2023

}18:00 - 20:00
Familylab Slovenija, Zaloška 54, Ljubljana

MESTA ZAPOLNJENA!

Skupina za ženske, namenjena tako tistim, ki so prepoznale, da so v odnosu s takšno osebo, kot tistim, ki so v on-off-on odnosu, in tudi tistim, ki so takšen odnos že zapustile, niso pa ga še predelale in/ali se povsem otresle nevidnih okovov.

Na začetku je bilo fantastično. Počutila sem se kot princeska, lepa, zaželena, nosil me je po rokah, komplimentom ni bilo konca, seks božanski, v veliko stvareh in zanimanjih se je zdelo, da se ujameva, obljubljal je marsikaj, znal je brati moje želje in fantazije. Kasneje se je v najin odnos priplazilo mnogo nečesa, kar še opisati ne znam. Ni bil več tako zadovoljen, opominjal me je na napake, za svoje odgovornosti ni želel prevzeti, vedno bolj sem se počutila krivo in žalostno. Nisem več vedela, kako in s čim bi lahko povrnila tiste trenutke, ki so bili med nama na začetku. Saj, vsake toliko je imel preblisk in je bilo za kratek čas spet lepo …

– Si po konfliktu s partnerjem izžeta? Te kaznuje z molkom?
– Ali zate ni prostora, ker se vse vrti okoli njega, njegovih idej, ciljev?
– Se vedno zgodi, da je on vedno bolj utrujen ali bolj bolan, njegovi cilji in težave vedno pomembnejši od tvojih?
– Ali zaradi ljubega miru rajši ne rečeš, kar si misliš ali čutiš? Ali zelo paziš na besede, ki jih izrečeš?
– Si kdaj povsem prepričana, da je nekaj rekel ali storil, on pa te prepričuje in obtožuje, da to ni res, tako da posledično dvomiš v svojo realnost, on pa te proglasi za zmešano, noro?
– Nikoli ne prevzame odgovornosti, mu ni nikoli iskreno žal?
– Občasno popolnoma “ponori”, še zlasti ko mu nasprotuješ ali razkriješ kakšno njegovo napako?
– Se doma vede popolnoma drugače kakor v družbi? Ga skrbi, da bi kje razkrili njegovo pravo naravo?
– Imaš občutek, da si se oddaljila od prijateljev, primarne družine? Mu tvoji prijatelji niso všeč, jih vedno kritizira?
– Težko obdrži službo in venomer krivi sodelavce ali šefe za svoje težave? Mu finančno pomagaš, stojiš ob strani, ker saj mu bo zdaj zdaj uspelo, a temu že lep čas ni videti tako?
– Se zalotiš, kako v mirnih časih razmišljaš, da saj morda pa le ni tako slab, saj je na trenutke prav zabaven in šarmanten.
– Se ti zdi, da je vse to zelo težko razložiti in nikakor ne najdeš sogovornika?

Če si na več kot polovico vprašanj odgovorila z »ja« in imaš občutek, da si se znašla v takšnem položaju, potem je povsem možno, da je tvoj partner bolj ali manj narcisoiden. Pridruži se varni in zaupni skupini, kjer bomo prisluhnile drug drugemu, se poskušale naučiti prepoznavati vedenja, ki jih uveljavljajo osebe z narcisističnimi potezami, pa tudi spoznati, kakšna vedenja lahko izbiramo same, da bi lažje preživele in se opolnomočile, bile zopet bolj podobne samim sebi.

Srečanja bodo potekala v naslednjih terminih: 12. 9., 26. 9. in 10. 10. 2023, od 18h do 20h, v prostorih Familylab Slovenija na Zaloški 54 v Ljubljani.  

Predavatelji

h

Saša Bem

Edukantka telesno usmerjene psihoterapije, neumorna raziskovalka in  preizpraševalka, lačna novih znanj, naveličana površinskosti in praznih besed sem najraje v družbi takšnih, ki si dovolijo ranljivost in s katerimi lahko razvijamo globoke teme, ker se rada pogovarjam. Skozi lastne izkušnje in veliko raziskovanja sem prišla do mnogih spoznanj in odgovorov, ki krojijo moje življenje in nadaljnjo karierno pot.  Privlačita me človečnost in pristnost, rada tudi plešem in se smejem, ker sta mi radost in veselje izjemno pomembna v življenju. Pri FamilyLabu sem izključno zaradi res fajn sodelavk in ker mi je dana možnost delati to, kar me najbolj veseli.

Dodatne informacije

Datum:12.09.2023 - 10.10.2023
}Ura:18:00 - 20:00
Lokacija:Familylab Slovenija, Zaloška 54, Ljubljana

Kotizacija

Kotizacija (za 3 srečanja)
= 90 € predprijave (do 15. avgusta 2023)
= 110 €  (po 15. avgustu 2023)

Popusti:
– cena za člane Familylabovega vzgojnega kluba: 75 €

Prijava na dogodek

KAKO PREŽIVETI PARTNERSTVO, ZAZNAMOVANO Z NARCISIZMOM?

110,00 z DDV

Ni na zalogi

Če ste član Familylab kluba se najprej prijavite in kupite vstopnico po nižji ceni.

Prijava na dogodek