U
M

SPLETNI TEČAJ: Kako ustvariti sproščene in kakovostne odnose v družini?

04.04.2023 - 07.05.2023

}10:00
Posnetke prejmete na mail

Posnetke Familylabove spletne serije Kako ustvariti sproščene in kakovostne odnose v družini?’ si je ogledalo že prek 230 staršev in sporočali ste nam:

”Odkar imava otroke in prebiram knjige o vzgoji, poskušam pripraviti partnerja, da bi tudi on kaj prebral. Ampak ponavadi obupa po par straneh. Te vajine posnetke nama pa zavrtim zvečer, ko sediva na kavču in se potem še malo pogovarjava. Pri temi ‘Kako gradimo samospoštovanje’ sva šla spat ob 2h zjutraj 😀 Prav zbližalo naju je teh 33 dni :)”

”Tale format je super! Vsak dan si zjutraj nataknem slušalke in naredim en krog s kužkom – poslušam vajin posnetek in čisto vsakič mi data misliti.

”Vau! Bravo! Prebrala sem precej Juulovih knjig, ampak vama je uspelo na tako poljuden način razložiti posamezne teme. Posnetki in naloge v zvezi s samospoštovanjem so me spomnili, kako pomembno je to. In tista ‘Ko otrok noče govoriti o sebi’ – ta mi je bila super! Krasna ideja in nasvet, res deluje, sem takoj zvečer preizkusila s tamalim.”

Serijo ’33 dni” sestavlja 33 kratkih posnetkov, ki jih 33 dni vsako jutro prejmeš na mail. Pogledaš jih lahko takoj, lahko pa z zamikom – na voljo za ogled ti bodo do konca poletja. Posnetki so mešanica teorije in prakse, tule si lahko enega ogledaš za pokušino.

Prvi posnetek ti pošljemo že 4. aprila.

Preberi več in se prijavi:

K̲L̲I̲K̲N̲I̲ ̲T̲U̲K̲A̲J̲

Dodatne informacije

Datum:04.04.2023 - 07.05.2023
}Ura:10:00
Lokacija:Posnetke prejmete na mail

Kotizacija

33 video predavanj za ceno 66€

Prijava na dogodek

SPLETNI TEČAJ: Kako ustvariti sproščene in kakovostne odnose v družini?

Če ste član Familylab kluba se najprej prijavite in kupite vstopnico po nižji ceni.

Prijava na dogodek