U
M

                   

                   POGOVORITI SE MORAMO O …

                               Brezplačna posvetovalnica za starše najstnic in najstnikov

  • Se sprašujete, kako zmanjšati raven stresa, napetosti in/ali konfliktov v družini?
  •  Se vam zdi, da starševstvo ne bi smelo biti tako naporno?
  • Bi radi s svojim najstnikom ali najstnico razvili bolj zdrav, čustveno bolj hranljiv odnos?
  • Vas v zvezi s starševstvom preplavljajo občutki krivde in slabe vesti?
  • Ste zaskrbljeni glede otrokove prihodnosti ali vznemirjeni in v strahu, ker se vede, kot se?
  • Vas mučijo takšne ali drugačne vzgojne dileme in se vam zdi, da bi vam prav prišel vzgojni posvet?

 

Vabljeni v Familylabovo POSVETOVALNICO ZA STARŠE NAJSTNIC IN NAJSTNIKOV, kjer boste lahko v varnem in zaupnem ozračju preverjali svoje poglede, prepričanja in vrednote, razmišljali o boljših vzgojnih alternativah od podkupovanja, izsiljevanja ali kričanja, ter iskali sveže in bolj dolgoročno smiselne rešitve, ki bodo po vaši meri in meri vaše družine.
V resnici ni treba, da bi dom moral spominjati na bojno polje ali zapor, pa tudi ne na raj na zemlji – nič od tega se ne obnese dobro. Vedno pa pomaga, če si odrasli vzamemo čas za premislek, kaj se dejansko dogaja, zakaj se dogaja, kaj sploh hočem in kaj v resnici počnem.

Brezplačno posvetovalnico vodi Ivana Gradišnik, odprta pa bo vsako sredo v maju in juniju ter septembru in oktobru 2024, od 9h do 12h oz. 16h do 19h izmenično.

Namenjena je predvsem staršem, pa tudi mladostnikom, ki bi si želeli pogovoriti se o vzgoji svojih staršev, bodisi skupaj ali posebej.

Srečanja praviloma potekajo v živo, v Familylabovih prostorih na Zaloški 54 v Ljubljani (razen izjemoma po drugačnem dogovoru).

Na termin se prijavite tako, da v spodnji aplikaciji najprej izberete storitev, in sicer “Posvetovalnica za starše najstnikov”, nato odkljukate še preostali dve okenci, potem pa vas bo sistem odpeljal dalje do izbire najprej datuma, nato pa še ure. Po izpolnitvi obrazca boste najprej prejeli na mail avtomatizirano sporočilo, nato pa se vam bo v potrditev termina osebno oglasila še Ivana Gradišnik.    

Od srečanja boste imeli več, če boste najpozneje 12 ur pred srečanjem po elektronski pošti na info@familylab.si poslali kratek opis okoliščin oz. razlogov, spričo katerih prihajate na posvet.  

Svetovalna ura traja 50 minut.

Rezervirajte svoj termin

(izberite storitev: POSVETOVALNICA)

Brezplačna posvetovalnica za starše je časovno zamejen projekt, ki je del družbeno odgovorne iniciative in deluje ob podpori podjetja Pernod Ricard Slovenija in GIZ PDŽP.