U
M

Gabrijela Žlof Leskovšek

V zasebnem življenju sem mama dveh hčerk, starih 17 in 14 let, v novi zvezi pa se nam je pridružila še partnerjeva hčerka, ki je deklica s posebnimi potrebami in je pomembno obogatila življenje nas treh.

Rada berem, ko utegnem skočim na kolo, s partnerjem uživava v skupnem kuhanju, izletih z dekleti. Moja strast pa je »debatiranje« s hčerkama, ponavadi v kopalnici, ki včasih traja tako dolgo, da nas pride že kdo iskat.

Kot šolarka sem dostikrat zaznala krivice, ki so se dogajale sošolcem in meni, tako s strani učiteljev kot staršev. Zakaj je neka učiteljica v odnosu do mene takšna, v odnosu do drugega otroka pa drugačna? Zakaj so odrasli tako čudni, da govorijo eno, počnejo pa drugo, sem tuhtala … Od vselej so me zanimali odnosi med ljudmi.

Kot študentka sem vodila preventivne mladinske delavnice po šolah in delovala kot prostovoljka. Na študentski izmenjavi v Nemčiji sem pol leta opravljala prakso v Kulturnem centru mladih v Dortmundu.

Poklicno sem od l. 2007 šolska svetovalna delavka na osnovni šoli za otroke s posebnimi potrebami, pred tem pa sem bila zaposlena na centru za socialno delo. Svetovalno delo z učenci na šoli in delo s starši je zame velik izziv. Če delam samo z otrokom, ki ima težave, je premalo; ko vključim njegove starše, dobi ponujena pomoč večjo moč. Ko pomagam staršem, pomagam tudi otroku. Skupaj s sodelavko vodim tudi skupino staršev za samopomoč, ki nas vse navdaja z veseljem in nam daje veliko možnosti za rast.

Da pa sem na svoji poti srečala Jesperja Juula, je zame zelo dragocena izkušnja. Teorijo preizkušam v praksi tako profesionalno kot v zasebnem življenju. Z vami želim podeliti vse to, vas začutiti in vam dati priznanje za to, kar ste. Podeliti z vami, da vsi delamo napake, in vas vzpodbuditi, da naredite spremembe na področjih, kjer si jih želite.

 

 

FAMILYLABOVA POSLOVALNICA V ŠENTJURJU

Ulica Dušana Kvedra 6/b, 3230 Šentjur

INDIVIDUALNO IN DRUŽINSKO SVETOVANJE
Gabrijela nudi svetovanja za vse, ki se znajdete v situaciji, ko vam življenje postavi ovire, stiske ali izzive in želite izboljšati svoje življenje in odnose.
Prijava na svetovanje po telefonu 031 744 913
ali na mail: gabi.zlof@gmail.com.

 

STARŠEVSKI VEČERI IN SKUPINE