U
M

mozinoce Iz naše Knjigarne Jesper Juul
MOŽ IN OČE - knjiga zate
Več informacij
knjigaOMV Iz naše Knjigarne 19,90 € Smilla Lynggaard
OTROCI Z MOČNO VOLJO
Več informacij
FLklub klub Familylabov Ker je za vzgojo otroka potrebna cela vas Kot člani kluba boste starši, učitelji in vzgojitelji deležni številnih stalnih ugodnosti pri Familylabovih seminarjih, predavanjih, delavnicah, knjigah in svetovanjih, imeli boste dostop do video posnetkov s kratkimi nasveti in še in še. Več informacij usposabljanje Mednarodno temeljno Familylabovo usposabljanje International basic Familylab training Dva modula: 27. - 30. 8. in 3. - 6. 11. 2022 Izvedba na hibridni način (hkrati na daljavo + v živo) Zanimam se za usposabljanje

Dobrodošli!

Familylab Slovenija je ustanovni član mednarodnega združenja Familylab Association, ki si prizadeva ohranjati in širiti vrednote in načela, kakor jih predlaga snovalec ideje o t. i. družinskem laboratoriju, znani danski družinski terapevt Jesper Juul.

Familylab Slovenija družinam ponuja podporo, svetovanje in pomoč pri razvoju starševske kompetentnosti, strokovnim delavcem, ki delajo z otroki in/ali družinami, pa prostor za strokovni in osebni razvoj s poudarkom na odnosni kompetenci. Familylab Slovenija na domačih tleh živi in se razvija že vse od leta 2008.

Za starše
in stare starše

Za šole, vrtce
in strokovne delavce

Za podjetja

Svetovanje

Verjamemo, da obstajajo načini vzgajanja otrok, ki so boljši od uporabe avtoritarne sile ali demokratskih zvijač. FamilyLab namesto tega prisega na razmerja, utemeljena v enakovrednosti, avtentičnosti, integriteti in osebni odgovornosti.

Svetovanje & coaching

Individualno ali družinsko svetovanje in strokovne konzultacije.

Več informacij >>

Brezplačna svetovalna linija

Možnost brezplačnega “triažnega” svetovalnega pogovora.

Več informacij >>

Otroci so v življenju staršev najbolj dragoceni takrat, ko na splošno veljajo za najbolj težavne!

~ J. Juul

Familylabov
vzgojni klub

Kot člani kluba boste starši, učitelji in vzgojitelji deležni številnih stalnih ugodnosti pri Familylabovih seminarjih, predavanjih, delavnicah, knjigah in svetovanjih, imeli boste dostop do video posnetkov s kratkimi nasveti in še in še.

Jesper Juul o družinskem laboratoriju

Ne verjamem v metode, ki obljubljajo “kako v petih korakih ukrotiti najstnika”, verjamem pa, da lahko staršem svetujemo in jim ponudimo dragocen navdih, in sicer tako, da jim pomagamo spoznati, kdo so in kaj si želijo v zvezi s svojo družino in s konflikti, s katerimi morajo živeti.

Zato sem izbral oznako “družinski laboratorij”. To torej ni šola, temveč neke vrste laboratorij, kjer lahko starši iščejo, (ponovno) odkrivajo in eksperimentirajo s svojim pogledom na razvoj družine.

Za vsako družino velja, da za dobrobit in osebno rast družinskih članov ne zadošča le ljubezen. Naučiti se moramo, kako lahko svoje ljubeče občutke spremenimo v ljubeč odnos, tega pa se lahko naučimo samo od drugih in z drugimi.

Dogodki

Kadar opazite, da se vaš otrok “grdo obnaša”, skušajte ugotoviti, s čim se spopada. Veliko se boste naučili ne le o otroku, temveč tudi o sebi.

~ J. Juul

Naročite se na naše e-novice

Naročite se na naše e-novice
Uspešno ste se prijavili na naše e-novice!